PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Aeroportul Satu Mare are director nou: un fost PDL-ist controversat

Aeroportul Satu Mare are director nou. Un fost PDL-ist controversat a câștigat postul de director al Aeroportului Internațional Satu Mare, învingându-l la punctaj pe actualul director al instituţiei, Nicolae Fechete, susţinut de PSD.

Practic, Consiliul Judeţean a scos la concurs postul de director al aeroportului, iar în cursă s-au înscris cei doi, Nicolae Fechete şi Mihai Pătraşcu, fost director al Aeroportului Baia Mare, care este nefuncţional.

La evaluarea declaraţiilor de intenţie, Nicolae Fechete a obţinut nota 7,50 iar Mihai Pătraşcu – 8,00, iar la interviul care a avut loc astăzi comisia i-a acordat lui Nicolae Fechete nota 6,00 iar lui Mihai Pătraşcu nota 8,25.

La punctajul final, Nicolae Fechete a avut 6,750 uar Mihai Pătraşcu – 8,125.

Comisia de selecţie este formată din Aurelia Fulger, Marius Popdan, Călin Răzvan Boldor, Alina Ramona Oros şi Vasil-Marinescu Liliana Florica.

Presa din Maramureş scrie despre Mihai Pătraşcu că este un personaj controversat. El ar fi fost numit la conducerea Aeroportului Baia Mare ca răsplată pentru implicarea în PDL, fiind şi candidat al partidului la Primăria Baia Mare. Tot presa scrie că Pătraşcu este acuzat că ar fi responsabil de situaţia dezastruoasă în care este aeroportul din Baia Mare după împotmolirea proiectului de reabilitare.