Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Aeroportul Satu Mare are director nou: un fost PDL-ist controversat

Aeroportul Satu Mare are director nou. Un fost PDL-ist controversat a câștigat postul de director al Aeroportului Internațional Satu Mare, învingându-l la punctaj pe actualul director al instituţiei, Nicolae Fechete, susţinut de PSD.

Practic, Consiliul Judeţean a scos la concurs postul de director al aeroportului, iar în cursă s-au înscris cei doi, Nicolae Fechete şi Mihai Pătraşcu, fost director al Aeroportului Baia Mare, care este nefuncţional.

La evaluarea declaraţiilor de intenţie, Nicolae Fechete a obţinut nota 7,50 iar Mihai Pătraşcu – 8,00, iar la interviul care a avut loc astăzi comisia i-a acordat lui Nicolae Fechete nota 6,00 iar lui Mihai Pătraşcu nota 8,25.

La punctajul final, Nicolae Fechete a avut 6,750 uar Mihai Pătraşcu – 8,125.

Comisia de selecţie este formată din Aurelia Fulger, Marius Popdan, Călin Răzvan Boldor, Alina Ramona Oros şi Vasil-Marinescu Liliana Florica.

Presa din Maramureş scrie despre Mihai Pătraşcu că este un personaj controversat. El ar fi fost numit la conducerea Aeroportului Baia Mare ca răsplată pentru implicarea în PDL, fiind şi candidat al partidului la Primăria Baia Mare. Tot presa scrie că Pătraşcu este acuzat că ar fi responsabil de situaţia dezastruoasă în care este aeroportul din Baia Mare după împotmolirea proiectului de reabilitare.

23 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    No, la noi ii bun si asta, aeroportul e renovat, sunt curse…isi poate trage linistit cursuri de zeci de mii de euro din bugetul institutiei pentru excursii in strainatate, unde cica se scolea. Iar peste patru ani, sub obladuirea lui satmarenii vor putea zbura …spre nicaiei.

  2. D Răspunde

    In ochii lui vad tot Parisul!

  3. Ardelean Răspunde

    Nme la deruta, omu o spart vre-o 20000 de coco din banii aeroportului prin Viena. Apoi o plecat cu coada-ntre picioare, ca se strangea latul si incepeau sa-i ceqra socoteala. Da la noi e bun, e profesionist

  4. Ana Poda Răspunde

    De ce sa nu arunce Baia Mare rebuturile in Satu Mare ???!!!Poate ingroapa cat de curand si aeroportul de aici !!Dom’prefect,ce faci ??????

  5. abc Răspunde

    Din București Baia Mare sau Satu Mare tot una este.

  6. Alex Răspunde

    E “bun” daca e controversat, fiind si fost pedelist inseamna ca e si mai “bun”, asa ca e “super bun”.

  7. Kinga Răspunde

    Mda…..o trasnit fulgeroaica de i-o adunat, ca pe presu de la cj il are sub pres, deci cine ii putea sufla in ciorba.

  8. Jan Răspunde

    Cazul asta imi aduce aminte de unul , mai celebru desigur.
    Dupa revolutie Conservatorul din Bucuresti avea nevoie de un profesor la instrumentul ” nai “.
    A fost invitat de la Paris sa vina sa predea , nimeni altul decit nr.1 mondial : Gheorghe Zamfin.
    Ce credeti ca i-au spus la discutie : te putem angaja dar trebuie sa te prezinti la concurs……!!!!!
    Si uite asa , elegant, Gheorghe Zamfir a refuzat postul.

  9. Dac Bulibas Alupigus Răspunde

    Ok,dar de ce s-a mai organizat concurs daca aeroportul avea un director ????Si cine sunt astia din ”comisie” ???

  10. 007 Răspunde

    ,, El ar fi fost numit la conducerea Aeroportului Baia Mare ca răsplată pentru implicarea în PDL, fiind şi candidat al partidului la Primăria Baia Mare. Tot presa scrie că Pătraşcu este acuzat că ar fi responsabil de situaţia dezastruoasă în care este aeroportul din Baia Mare după împotmolirea proiectului de reabilitare”.
    Pai EXACT asta-i formula dezastrului in tara aceasta ,POLITRUCII, INDIFERENT de CULOAREA POLITICA(adica oportunisti,lingai,lipitorii de(sau nu)afise,nulitati,mediocrii si desigur ,vorba lu’Dragnea, sobolanii) numiti in functii de conducere,cand ei n-au condus in viata lor nicio trotineta .In scopul lor urmarit nu au nevoie de OAMENI DE CALITATE MORALA,INTELECTUALA si PATRIOTICA.
    Apoi ,noi astia care ne pretindem mai corecti si/sau mai destepti,stam ca boii la poarta noua,vorba poetului, in fata mojiciei politrucilor si nu participam IN STRADA, la rasturnarea acestui tip de ANALFABETISM INSTUTIONAL si STATAL ,ci doar ne umflam muschii pe forumuri intr-un fel foarte ATOTSTIUTOR, dar ieftin si fara relevanta practica in bunastarea de zi cu zi.Vai de noi tara de…oi!

  11. Unu Răspunde

    V-ati trezit psdeilor sa comentati. Da fechete al vostru ce o facut? in afara ca isi fuma pipa si isi repara la aeroport masinile lui si a altora sa-si faca un bonus? ia sa va aud! Da, sa vina altii daca noi avem doar incompetenti. Asa ca mucles!

    • y Răspunde

      Până acum nu m-am băgat în discuții că nu prea sunt în temă cu ce a făcut sau nu a făcut fiecare (de fapt nu m-a interesat), dar ăsta de la BM a pus pe butuci aeroportul lor de vreo 3 ani. Adică competență managerială 0. Asta se vrea și aici? Autostradă doar în vise, drumuri ioc, aproape de desființare cursa CFR Satu Mare – București. Bună ”strategie”! Și ne mai mirăm că nu ne vin investitori. Oare de ce? Măi fraților, cum să ajungă la noi, cu bărcuța pe Someș?

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      “Unu” m-a contrazis că, vezi Doamne, băsiștii și rezistenții nu ar fi chiar aceiași, când eu spuneam că sunt cam aceiași lideri.
      E, uite cum îi ia apărarea “nediscriminatoriu” noului director al Aeroportului Satu Mare!
      Dacă e de la fostul PDL, atunci e competent pentru “rezistenți”.

  12. dr storm Răspunde

    uitativa ce fata are, asta trebuia pus la curatenia din spatele aeroportului, e un analfabet cu diplome cumparate cu ajutorul lui vidrean a …

  13. Ioana Răspunde

    “UNU”-esti lingau’ noului director?ti s-au promis niste avantaje,sporuri de scrii numai aberatii?Probabil ca da.Sper ca vei fi multumit cind va fi pus pe butuci Aeroportul cand insfirsit exista curse si e renovat.
    Apropo de comisie:cine-s astia????nu am citit nimic de ei niciodatai,or fi neam cu tine,UNU,toti cu aceeasi IQ-1 UNU!!!!
    Ce bine ca rebuturile din Maramures ajung la noi!Felicitari Consiliului Judetean si asa zisei Comisii!!!!
    Cu voi in frunte,tara o ia la vale,nesuferitilor!!!!!!

  14. Alexa Răspunde

    Dati un search pe google cu numele noului director si veti gadi o sumedenie de informatii care nu il pun intr-o lumina favorabila:cursuri in Austria pe banii Aeroportului,un avion de colectie din garajul Aeroportului Baia Mare care sustine ca este proprietate personala si vroia sa il duca acasa,etc,etc.
    Dar,viata bate filmul!

  15. y Răspunde

    Ziarele din județul vecin scriu că știrea deși pare o glumă nu este. No comment.

  16. Nino-nino Răspunde

    Ce va mirati asa??!! Consiliul Judetean este renumit in a pune in functii, toti psihopatii si toate rebuturile altor judete! Amintiti-va de ex managerul de la Spitalul Judetean, importat de la Cluj!

  17. Norick Răspunde

    Da, este un bou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.