PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Florisal, arătat din nou cu degetul: ,,Lasă în urmă o mizerie de nedescris. Este insuportabil”

Mai mulți sătmăreni continuă să-i arate cu degetul pe cei de la Florisal. Aceștia spun că muncitorii, în loc să lase curățenie, fac praf și pulbere mai multe zone din oraș, lăsând în urmă mizerie cât cuprinde.

Unul dintre sătmărenii furioși pe operatorul de salubrizare ne-a transmis faptul că pe strada Cibinului din municipiul Satu Mare situația este una de-a dreptul revoltătoare.

,,Mizerie, lichide urât mirositoare, lăsate în urmă tocmai de cei ce sunt angajați să le ridice. Este insuportabil. Am transmis imaginile și Primăriei, dar degeaba. Ce e cel mai frustrant este faptul că această curte a fost amenajată (asfaltată) în această vară”, a declarat sătmăreanul, pentru Portal SM.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.