PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A vrut să raporteze o înșelăciune, dar a fost trimis ,,la plimbare” de polițiști: ,,Veniți luni”

După ce a fost victima unei înșelăciuni, un sătmărean a decis să pună repede mâna pe telefon și să raporteze incidentul la poliție. Cum totul s-a întâmplat astăzi, poliția i-a transmis că doar de luni se va putea ocupa cineva de acest caz. La auzul acestor cuvinte, sătmăreanul s-a revoltat și și-a postat povestea pe Facebook.

,,Am vrut să raportez o înșelăciune, sun la poliție, mi se spune că dar nu așa domnu, în scris, pe Cuza Vodă. Pe net apare încă locație pe Târnavei. Zic ok, pot să merg? Poți da numa de luni se ocupă cineva, evident. Zic, până atunci liber la dat țepe sau cum? Îmi închide telefonul: Dapoi dacă așa vorbiți … păi cum să vorbesc, să nu fiu mirat??? Chiar nu înțeleg. În 72 de ore pot fi țepuiți sute de oameni. Care e logica? Vre-un polițist pe aici să ne explice și nouă?”, se arată în postarea sătmăreanului.

Toată povestea a început după ce bărbatul a comandat materiale lemnoase de la o firmă din municipiul Satu Mare, iar reprezentanții acesteia n-au mai recunoscut ca au fost plătiți.