Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

A vrut să raporteze o înșelăciune, dar a fost trimis ,,la plimbare” de polițiști: ,,Veniți luni”

După ce a fost victima unei înșelăciuni, un sătmărean a decis să pună repede mâna pe telefon și să raporteze incidentul la poliție. Cum totul s-a întâmplat astăzi, poliția i-a transmis că doar de luni se va putea ocupa cineva de acest caz. La auzul acestor cuvinte, sătmăreanul s-a revoltat și și-a postat povestea pe Facebook.

,,Am vrut să raportez o înșelăciune, sun la poliție, mi se spune că dar nu așa domnu, în scris, pe Cuza Vodă. Pe net apare încă locație pe Târnavei. Zic ok, pot să merg? Poți da numa de luni se ocupă cineva, evident. Zic, până atunci liber la dat țepe sau cum? Îmi închide telefonul: Dapoi dacă așa vorbiți … păi cum să vorbesc, să nu fiu mirat??? Chiar nu înțeleg. În 72 de ore pot fi țepuiți sute de oameni. Care e logica? Vre-un polițist pe aici să ne explice și nouă?”, se arată în postarea sătmăreanului.

Toată povestea a început după ce bărbatul a comandat materiale lemnoase de la o firmă din municipiul Satu Mare, iar reprezentanții acesteia n-au mai recunoscut ca au fost plătiți.

42 comentarii

  1. Paraipan Lăscărică Răspunde

    Cine dracu intelege ce-ati vrut voi sa scrieti in acest ”articol” ???!!! I-auzi :,,Am luat lemn pentru un acoperiș, și acum se fac că plouă, m-am dus la recomandare, a zis că îmi aduce toate actele la livrare și nu am mai stat după ele. Acum zice că nu i-am achitat nimic ? ce oameni “… Ok,dar asa ceva nu poate fi tratat ca apel de urgenta !Daca a fost inselat de firma lu’ peste prajit ,trebuia sa se prezinte la politie sa formuleze o plangere in scris sau plangere penala direct la procurorul de la parchet !!Iar voi intrebati daca nu stiti !!

  2. goga Răspunde

    Un minim de protocol in ziaristica presupune verificarea unei stiri inainte de a o livra. Cum naiba sa consideri stire ineptiile unuia sau altuia de pe facebook fara a face un minim de verificari. La urma urmei nici nu tre sa fii nu stiu ce jurist ca sa stii ca plangerea se depune personal. De la ala de pe facebook n-am pretentii da de la ziaristi am. Auzi ma la ala: Am vrut sa raportez telefonic o inselaciune….m-am dus la recomandare… Pai ia-ti recomandatu la intrebari nu semnaliza pe facebook

  3. Pavel Răspunde

    Orice plângere se formulează în scris, nu pe facebook sau la telefon.

  4. Calin Răspunde

    Se depune la Parchet sau la Poliție. Și terminați cu toate tâmpeniile și nu mai tot blamați Poliția !!!

  5. Una Răspunde

    Foarte urât din partea Portalsm și presa sm pentru ceea ce fac vis-a-vis de Poliție. Altfel ar trebui să relaționați .

  6. garcea Răspunde

    Cred ca toti antevorbitori sunt militieni ….
    ori pensionari militieni..
    week end placut uniformizatilor…
    luni sigur rezovati cazul…
    autor necunoscut si gata..

  7. Mițilistul Răspunde

    Felicitari Miliției pentru promtitudinea de care au dat dovada!P.S ptr polițaii ce ati comentat este vorba de indignarea omului ca a fost chemat luni sa depuna reclamatia dupa 72 de ore de la savarsirea presupusei fapte.

    • Paraipan Lăscărică Răspunde

      Băi prostănac cu staif,in cazul prezentat individul trebuia să se prezinte să depună plangere,că e dreptul lui !! Iar politia e obligată in momentul la care se prezintă să-i inregistreze plangerea la orice oră din zi sau din noapte !!Capisci prostolăule ???Iar dacă asa zisii ”jurnalisti si reporteri” care scriu prostii fără să se documenteze(după care sterg jumătate ineptiile din asa zisul ”articol”),inseamnă că ori sunt rudenii cu cel care detine portalul,si din start sunt iertati,ori cel care detine portalul e la fel ca ei !!

      • y Răspunde

        Ai dreptate în ce spui pentru că așa-zisa relatare este cam incoerentă. Probabil tu în situația dată ai recita din Hamlet. Ce să faci, nu suntem toți la fel. Dar pentru că este sâmbătă și afară este frumos și soare nu ai putea măcar să încerci să depui un efort suplimentar și să te debarasezi de jargonul tău “frumos” milițienesc? Probabil ești obișnuit cu asemenea apelative pe care le folosești mai sus. Eu unul nu.

        • Norick Răspunde

          @y : na amu le-ai dat o ecuaţie sofisticată – oare unde o greşit ; … :-)))
          Weekend plăcut să ai ! 😉

          • y

            @Norick, szépen és elegánsan is el lehet valakit küldeni az ősei után. Ez jobban fáj.

          • Norick

            Csak ne felejtsd, hogy kellő intelligencia szükséges a feldolgozottsághoz is… :-)))

        • Paraipan Lăscărică Răspunde

          ”Jargonul” il folosesc doar pe oameni ”prostolăi” !Sper să nu incerci să mă faci să te conving !Iar ca fapt divers iti spun că vorbesc perfect ungureste…Zi bună !

          • y

            Ce mă bucur! Bravo ție! Ce nu pricepi este că deocamdată nici eu, nici tu nu suntem purtătorii adevărului absolut și nu trebuie să catalogăm oamenii cum faci tu. Ei sunt cum sunt și crede-mă sunt foarte fericiți așa în starea lor. Instituțiile sunt exclusiv pentru ei dar habar n-au să formuleze o cerere. Tot timpul vor fi nemulțumiți. Specia asta trăiește foarte mult și dacă te consumi în etichetări îți consumi și nervii degeaba. Experiență proprie. Nici nu comentam dacă nu săreai pe interval cu “epitetele” tale. O zi bună. Și dacă spui că știi perfect ungurește, hai să-ți spun și una din vorbele lui taică-meu referitor la tipul de om “supărat” la care se face referire în articol.
            “A hülyeség konzervál”.

      • Mițilistul Răspunde

        Esti prea frustrat milițianule..nu iti face bine la sanatate dar vorba aia:nu esti prost destul daca nu esti si fudul.omul a sunat si a vrut sa faca plangere impotriva unei inselaciuni iar distinsul tau coleg a spus ca nu se poate azi sa depuna in scris(vad ca doar asta poti scrie) si trebuie sa vina personal.reclamantul a intrebat cand poate veni PERSONAL sa depuna plangere in SCRIS si i-au spus ca doar Luni peste 72 ore.asta ii problema mițilistule, nu motivul ptr care vrea el sa depuna plangere.faptul ca a fost amanat 3 ZILE.sper ca asa explicat prosteste(la nivelul tau) o sa reusesti sa intelegi

        • Paraipan Lăscărică Răspunde

          Si tu crezi ce scriu toti papagalii pe facebook ??!!Inseamna ca esti la fel !!Prostolaule,nici macar nu trebuia sa sune,ca nu era niciun fel de urgenta,ci sa se prezinte la politie unde pe loc i se inregistra plangerea !!Geaba incearca lumea sa te lamureasca ca procedura asta este, ca tu o tii ca prostu-n braila cu ”mitilistul” !Incep sa cred ca cel cu ”telefonul” esti chiar tu !! :::))))))))

  8. Norick Răspunde

    Eridy a fasamba y !!!

  9. Y Răspunde

    Sa-mi sugi p..a Norick, dați-aș m..e !!!

  10. Z Răspunde

    Ți-e Norick bineînțeles !!!

  11. Q Răspunde

    Ce bătută i-aș trage la Norick muistul dracului, lăbar !!!

  12. Nae Răspunde

    O fi articolul de doi bani insa duelistii comentatori nu fac nici macar atat, o demonstreaza cu prisos.

    • y Răspunde

      Eu unul m-am săturat să fiu luat peste picior de urmașul încrezut al lui Decebal, frustratul satului marinarul înecat în amestecata de dimineață. Numai cu tanga are problemă. Nu-i bai dacă, spun dacă, eventual mai comentez nu mai comentez ca y, îl las pe săracul fără obiectul muncii. Eu sunt sigur că se poate și fără mine. Poate va face și el ceva util în viața lui. Vezi matroze că nu mai este nici o lună. Trebuie să creez ceva memorabil! Bagă tare, încălzire, genoflexiuni și flotări. Forever young.

      • matroz Răspunde

        @y:mai habaucule,ai vazut tu comentarii de acest fel de la mine?Tu chiar esti dus,dar dus rau…

        • y Răspunde

          Am vrut doar să arăt cum comentați Dumneavoastră. Așa că nu ne place? Dar prezentați clar semne ale sevrajului.

          • matroz

            @y:saracu de tine.Dar te supraevaluezi continuu!Cine crezi ca-ti are grija ???Tu tragi de obocei asa de dimineata?Si duminica…Nu-i fain fiule,nu-i fain…

  13. Zoro Răspunde

    Matroz, Norick și y terminați odată cu toate măgăriile voastre imbecile, că vă spârtic !!!

    • Norick Răspunde

      Hombre da ‘ n-ai fost azi la slujba?? Prima data termina tu macar opt clase si dupa aia poti sa ma saluti eventual.. ?
      P. S. Vezi, ca nu esti in stare sa scrii corect un nickname, ce mai vrei copile?? ? ? ?

  14. Nae Răspunde

    Calmati-va baietilor, sunteti sanctionati doar pentru limbaj nu pentru incompetenta in a gestiona o stuatie.
    Consider.

  15. Nae Răspunde

    Demn de dispret este un frustrat care fura nick-ul cuiva si posteaza, cu totii nu ne declinam adevarata identitate insa cand furi, chiar ca esti demn mai degraba de o incoremsumabila mila decat de iertare.

  16. Nae Răspunde

    Mii de scuze , am tastat un pic aiurea , incomensurabil era cuvantul ….sorry

  17. 007 Răspunde

    Din pacate ,iarasi si iarasi,acelasi tip de postaci, incapabili sa-si gestioneze afirmatiile in sensul civilizarii si educarii celor nestiutori…si culmea se cred comentatori atotstiutori la orice ,oriunde si oricum ,ca niste ,,justitiari” de ev mediu ,fara vreo relevanta juridica corecta,doar de a plati polite.
    Deci unii dintre voi in mediocritatea voastra, nu vedeti ca cetateanul a platit,FARA SA solicite CHITANTA,BON sau FACTURA.Ce credeti ca inseamna asta ?
    Este tot un fel de tocmeala tipic romaneasca ,de genul ,,care pe care” iar cand tu esti cel tepuit ,sari ca din gura de sarpe,iar daca il faceai, era OK.
    Deci cati dintre dvs. nu ati negociat pretul mai mic la diferite produse/servicii,
    renuntand la facturare ,dupa care v-ati trezit ca nu puteti face nimic?!
    Concluzia e ca trebuie respectata legea ,ORIUNDE si ORICAND
    Legat de reactia politie/apel telefonic in cazul de fata,pot sa spun ca nu ERA O URGENTA, iar cetateanul trebuia sa depuna o sesizare scrisa,asa cum corect spuneau unii pe aici.Cei care vad in politie tot raul din lume este o multime ,,nevertebrata” fara vreo relevanta serioasa in societatea,plina de tare si frustrari si ca atare isi au locul lor ,la margine ei.Un proverb japonez spune,,Mai bine e să fii dușmanul unui om bun, decât prietenul unui om rău”No offence !
    P.S. Din pacate calitatea deontologica a redactorilor de la Portalsm,mi se pare cam subtirica ,iar primul element care imi confirma acest fapt este ,,neasumarea” celor scrise, prin LIPSA NUMELUI REDACTORULUI/articol.

    • cârcotaş Răspunde

      @007,corect ce spui,ca întotdeauna(să nu ţi-o iei în cap!:)).

      • Lae Răspunde

        Da’ in gura, poate?

        • 007 Răspunde

          Da Lae,se poate si mai mult decat atat.Si ca sa ma intelegi pana si tu ,este ca in chestia cu animalele,,tu le hranesti,ele te impung,tu le cureti,ele te improasca cu copita ,tu zici cea, ele merg hais,deci ce naiba poti sa astepti de la animale ?
          Din pacate orice asemanare cu unii bipezi,nu e simpla coincidenta, ci doar o sincopa in evolutia genetica.No offence !

          • dorel

            Dixit gânditorul de Hamangia, acest zerozeroșapte. Ești mai profund frate decât fosa Marianelor!

          • Caraba Ina

            Fuiuiuuuuuuuuiiiiiiii (traducere in engleza:wow)!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.