PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Colete sparte primite de o sătmăreancă. Explicațiile curierului

O sătmăreancă e revoltată de starea în care și-a primit trei colete, asta după ce nici nu a fost anunțată când au ajuns acele colete deși a așteptat o bună bucată de timp după ele.

După ce a așteptat mai bine de o săptămână fără să fie anunțată de curier că i-au ajuns coletele, femeia s-a deplasat la sediul firmei de curierat pentru a vedea ce s-a întâmplat. Odată ajunsă acolo, a fost anunțată că cele trei colete au ajuns dar trebuie căutate.

După câteva minute bune de căutare, curierul i-a înmânat coletele, doar că acestea se prezentau într-o stare deplorabilă. Când sătmăreanca a întrebat de ce au ajuns coletele sparte, curierul i-a răspuns tranșant: Nu au fost bine împachetate!

,,Am avut trei colete după care am așteptat o săptămână. Pentru că nimeni nu a răspuns la telefon, m-am deplasat la sediul firmei de curierat. După o lungă perioadă de căutări au apărut și coletele, doar că într-o stare foarte proastă. Când am întrebat ce e asta, mi s-a spus simplu că nu au fost bine împachetate. Voi depune plângere”, a relatat sătmăreanca.