Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

FOTO. Colete sparte primite de o sătmăreancă. Explicațiile curierului

O sătmăreancă e revoltată de starea în care și-a primit trei colete, asta după ce nici nu a fost anunțată când au ajuns acele colete deși a așteptat o bună bucată de timp după ele.

După ce a așteptat mai bine de o săptămână fără să fie anunțată de curier că i-au ajuns coletele, femeia s-a deplasat la sediul firmei de curierat pentru a vedea ce s-a întâmplat. Odată ajunsă acolo, a fost anunțată că cele trei colete au ajuns dar trebuie căutate.

După câteva minute bune de căutare, curierul i-a înmânat coletele, doar că acestea se prezentau într-o stare deplorabilă. Când sătmăreanca a întrebat de ce au ajuns coletele sparte, curierul i-a răspuns tranșant: Nu au fost bine împachetate!

,,Am avut trei colete după care am așteptat o săptămână. Pentru că nimeni nu a răspuns la telefon, m-am deplasat la sediul firmei de curierat. După o lungă perioadă de căutări au apărut și coletele, doar că într-o stare foarte proastă. Când am întrebat ce e asta, mi s-a spus simplu că nu au fost bine împachetate. Voi depune plângere”, a relatat sătmăreanca.

20 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Oare e FANcurier??? au multe probleme de acest fel așa că face bine sătmăreanca dacă îi reclamă!

  2. Pop Ioan Răspunde

    Si eu ampatit la fel acu 2 ani,exact in decembrie,tot cu Fan curier (cica ori unde cu placere).Este vorba de un fax pentru care am asteptat 10 zile .Livrare in 24 de ore?? Bancuri.A aparut dupa 10 zile de cautari,nenumarate telefoane loco si la Bucuresti.Mi s-a zis ca de la Bucuresti a plecat,la Satu Mare nu a ajuns,si sintem in cautarea coletul.Cind a ajuns,ambalajul deteriorat partial,faxul defect (provocat cel mai probabil de soc(-uri) mecanic(-e)-cablai imprimat crapat-una dintre oglinzi in blocul optic spart).Raspunsul dat de Fan curier a fost ca ambalajul nu a fost corespunzator.Mai tin sa precizez ca ambalajul era cel original ,in care iese din fabrica.In rest NO COMMENT.

  3. Giogio Răspunde

    Fan Courier se vede pe antetul AWB

  4. Pop Ioan Răspunde

    Pe doua colete,pe autocolant se poate identifica sigla firmei,chiar daca este blurat.@cetatean stie ceva…..

  5. Secret Răspunde

    Marfa nu cred ca este deteriorata,deteriorat este ambalajul. In primul rand la greutatea coletului nu cred ca este normal sa fie impachetat in cartonul acela de 50 de bani :))

  6. Bianca ? Răspunde

    Wow ce tragedie face un sătmarean ? !
    Din pacate se mai intampla, unde exista perfectiune pana la urma?
    Poate 1 din 1000 ajunge asa, conteaza ca sunt produsele in pachet si nu sunt distruse.
    Nu mai judecati chiar asa, ambalajul sau produsul conteaza pana la urma? ?

    • Norick Răspunde

      O. K.. Inteleg, ca ambalajul nu conteaza. Dar tu oare ai da bani pentru un produs ambalat in halul asta??? ? ? ?

  7. Secret Răspunde

    D’le Pop Ioan va rog sa mergeti la orice sediu de firma de curierat si sa incercati sa trimiteti un produs in ambalajul original…veti fi expedist cu tot cu ambalaj din societatea firmei de curierat,dacs e original nu inseamna ca si ofera protectie in timpul unui transport!

    • Pop Ioan Răspunde

      Nu odata sau de doua ori au fost trimise aparate electronice de la Bucuresti,Oradea,Cluj… la Satu Mare in ambalaj ORIGINAL. Cca 15 (cincisprezece) ani la rind fara nici o problema,dar cu alta firma.Daca ambalajul original rezista de la producator ( de obicei China ) pina in Romania,fara cea mai mica deteriorare, de ce nu rezista la transportul in tara? Va pot da si un raspuns: MANIPULAREA coletelor. Fiul meu a asistat la o descarcare de colete la firma …”ori unde , cu placere” si a vazut cum sint aruncate coletele inclusiv cele pe care este trecut FRAGIL.Daca partenerul prinde coletul,bine,daca nu ,si mai bine-ambalajul e de vina.Cind si-a scos telefonul pt a filma “fluxul tehnologic”,a fost dat afara si din curtea firmei.

  8. Bianca ? Răspunde

    Poate intentionat a facut asta expeditorul ?

  9. ambalaj Răspunde

    In regulamentul de functionare este stipulat, ca exista doar un singur tip de ambalaj ptr care ei asuma garantie, si anume cel din lemn!!! Restul e can can, pe raspunderea expeditorului. Si eu am patit ca am trimis un colet doar infoliat. S-a deteriorat pe drum, a fost respins de destinatar si am fost pus sa platesc si returul daca vreau inapoi coletul. Am fost si la OPC si….. nimic.

  10. a Răspunde

    Exista firme ce fac contracte cu ei, ai garantia verificarii etc. Doamna are dreptate deoarce sigur Avon sau altii au contract cu ei. La fel si unii xu electrocasnice.

  11. Tisa Răspunde

    FanCurier mi-a ținut un colet la sediul lor 10 zile fara sa mă anunțe L-am recuperat după ce am sunat la firma care l-am expediat în colet erau puieți din care doar jumătate s-au mai prins Culmea e că transpota scump decât

  12. Popan Răspunde

    La fan courier sunt angajatii vai de soarta lor. Plictisiti de viata si nesimtiti, isi bat joc si de angajator si de clientii lui. In locul fan courier as concedia tot personalul si as face noi rectutari.

  13. gheorghe Răspunde

    Ce mare scofala?S-a deteriorat datorita mai multor factori.Cred ca ambalajul era cam slabut,si manipularea o fi fost de vina.Nu cred ca este cazul sa facem un capat de tara din asta.Daca nu-ti convine produsul si felul in care arata (este vorba de acest colet)nu te obliga nimeni sa-l ridici .Pur si simplu refuzi.Daca produsele nu au avut de suferit …cu putina ingaduinta si intelegere se poate ridica coletul.Eu zic ca nimeni nu este perfect doar ca unii ne credem infailibili dar nu este nici pe departe asa.,,Numai cine nu munceste nu greseste”.Eu colaborez in particular dar si la firma la care muncesc cu mai multe firme de curierat din oras si uneori vin si din Baia Mare si va spun sincer nu am avut astfel de probleme niciodata cu nici o firma curierat.Singurul neajuns cu aceste firme pentru mine este ca nu se poate plati cu cardul contravaloarea coletului….in rest totul este bine.Sper ca in curand si acest neajuns sa se poata rezolva.Sarbatori frumoase tuturor de pe aici si de aiurea.
    Aho,aho copii si frati
    Stati putin nu va certati,
    Sa va iubiti ca niste frati
    Si urarea-mi ascultati….
    Hai Sa Traiti La Multi ANI
    Sanatate Iubire si Multi bani…
    Ia mai manati mai
    Si sunati din zurgalai!!
    Sa se-auda-n munti si vai!!!!….Un an nou fericit ..sa aveti cat mai multe colete de trimis si mai ales de primit!!!

    • Vajk Răspunde

      Gheorghita de unde esti de loc? dupa gandirea pe care o ai nu prea pari a locului, da pana cand conceptia asta lasa treaca mearga!!! pt coletele alea persoana a platit cel putin 100 transport daca nu mai mult are tot dreptul sa fie nemultumita precis are un prejudiciu mult mai mare.

  14. Anca Răspunde

    Mia mi-au returnat coletul fara sa ma sune macar odata! Ma suna de la firma de unde am comandat ca am refuzat coletul.e varză fan curier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.