PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Povestea sătmărencei care s-a căsătorit cu regele bijuteriilor

A plecat din Satu Mare şi a ajuns printre bogaţii lumii! Este vorba despre Ela Arjandas, sătmăreanca care l-a cucerit pe bijutierul Anil Arjandas, unul dintre cei mai importanţi colecţionari de ceasuri de lux din lume.

Ela Arjandas are o viață la care altele doar visează. Tânăra, originară din Satu Mare, s-a căsătorit cu Anil Arjandas, un milionar spaniol care o răsfață numai prin vacanțe exotice și localuri exclusiviste.

Ea, Ela, fashion bloggeriță. El, Anil, creator de bijuterii și ceasuri de sute de mii de euro. Destinul i-a adus împreună și şi-au dat seama că sunt suflete pereche. El o plimbă peste tot, prin Europa, prin America. Ea l-a adus vara trecută în România, pe litoral.

Nunta celor doi a fost parcă desprinsă din povești. Cei doi au ales să-și unească destinele într-un resort de lux din Marbella. În ziua nunții, sătmăreanca a purtat o rochie spectaculoasă, cu o trenă lungă și un decolteu cu aplicații florale accesorizate cu bijuterii de zeci de mii de euro. Mirele a ales un costum cu pantalon negru, dar cămaşă şi sacou alb. Cei doi au avut şi un tort spectaculos de 5 etaje cu flori albe.

Cine este Anil Arjandas

Deşi numele este de origine hindusă, nimic din ce este el nu ţine de India. Anil provine din Spania şi este una dintre cele mai bogate apariţii de pe instagram. Are un parc auto fabulos, are o colecţie imensă de ceasuri, care mai de care mai scumpe. Ceasurile nu sunt nişte achiziţii normale. Sunt făcute pe comandă şi multe dintre ele sunt chiar create de însuşi Anil. De asemenea, are propria colecţie de bijuterii şi ceasuri. Anil Arjandas Jewels are filiale exclusiviste în Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia şi, bineînţeles, Spania.