Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Povestea sătmărencei care s-a căsătorit cu regele bijuteriilor

A plecat din Satu Mare şi a ajuns printre bogaţii lumii! Este vorba despre Ela Arjandas, sătmăreanca care l-a cucerit pe bijutierul Anil Arjandas, unul dintre cei mai importanţi colecţionari de ceasuri de lux din lume.

Ela Arjandas are o viață la care altele doar visează. Tânăra, originară din Satu Mare, s-a căsătorit cu Anil Arjandas, un milionar spaniol care o răsfață numai prin vacanțe exotice și localuri exclusiviste.

Ea, Ela, fashion bloggeriță. El, Anil, creator de bijuterii și ceasuri de sute de mii de euro. Destinul i-a adus împreună și şi-au dat seama că sunt suflete pereche. El o plimbă peste tot, prin Europa, prin America. Ea l-a adus vara trecută în România, pe litoral.

Nunta celor doi a fost parcă desprinsă din povești. Cei doi au ales să-și unească destinele într-un resort de lux din Marbella. În ziua nunții, sătmăreanca a purtat o rochie spectaculoasă, cu o trenă lungă și un decolteu cu aplicații florale accesorizate cu bijuterii de zeci de mii de euro. Mirele a ales un costum cu pantalon negru, dar cămaşă şi sacou alb. Cei doi au avut şi un tort spectaculos de 5 etaje cu flori albe.

Cine este Anil Arjandas

Deşi numele este de origine hindusă, nimic din ce este el nu ţine de India. Anil provine din Spania şi este una dintre cele mai bogate apariţii de pe instagram. Are un parc auto fabulos, are o colecţie imensă de ceasuri, care mai de care mai scumpe. Ceasurile nu sunt nişte achiziţii normale. Sunt făcute pe comandă şi multe dintre ele sunt chiar create de însuşi Anil. De asemenea, are propria colecţie de bijuterii şi ceasuri. Anil Arjandas Jewels are filiale exclusiviste în Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia şi, bineînţeles, Spania.

 

 

13 comentarii

  1. Norick Răspunde

    E ceva normal.
    Ea..una zero barat, frumoasa foc, ….buna buna..chiar draguta.
    El..plin cu bani, NU e urata.
    …adica cu cine sa se combine, cu unu de la drexi sau electrolux, zolner, investitor imobiliar din marele sm…e ceva normal …..la la un milionar.
    As face la fel ?

    • Florin Răspunde

      Sunt multi milionari carora le plac barbatii…..????……succes…….????

    • Norick Răspunde

      Copile, daca totusi imi furi nickul, macar sa nu scrii prostii – si mai ales fara greseli elementare. Esti prea transparent. ? ?
      P. S. Transmite-i te rog la ma-ta, ca astazi nu am drum pe la ea, dar in schimb las portia sa
      zilnica intr-un pahar… ? ? ?

  2. Szandokan Răspunde

    Nu fiți răi măi. E dragoste adevărată și va papă invidia ca ea sa realizat. Succes mai puțin dar de realizat o da. Asta e trendul pe când noi ăștia micuți angajați care pe unde, noi cei care fărmăm bănuții, câștigați cu multă truda ???, pe la Oscar, Corso etc jucând frenetic la păcănele.
    Fata desigur ca sa dus după speniș ghitar aiesta, trăzni-o-ar S-o trăznească tăte diamantele roz după care pana și africanii își spârtecă familia și-și scot mațăle reciproc, ca doar nu sa angaja biata kuresz la gara cu miros de ptyșet sătesc din sm. Ce sa mai vorbim de a face ceva pe p ei…stați bă ca n-am zis cu p ei ca aia se știe.
    D-apoi și el sarmanu ca doar nu sa lua ditamai bejutieru cu ceva Terchea berchea la bănuții lui. Cum am mai precizat: dragoste adevarata frați și cumnați, n-am zis adevarata dragoste. E totuși o diferența.
    Sziasztok.

    • c-block Răspunde

      Și când s-ar face babă păstă 10-15 ani cu toată concurența medicilor într-ale botoxului și silicoanelor om citi la brekingnius că cică șoc în lumea mondenă, divorț etc., etc. Păi normal! Gagiul schimbă gagica pentru că șasiul ei nu se mai poate repara. Da’ totuși am o întrebare către cei cărora le place duduia. Când iei de nevastă pe careva iei numa’ ambalajul? Nu de alta da acuși 10 ani când era la teve serialul cu Irinel și Monica Gabor numai mă zgâriam pe față de atâta inteligență și iubire. Na’ uite că și “iubirea” aista s-a dus. E mai ieftin să tot schimbi parașuta cu care te afișezi. Nu tu partaj la divorț.

    • comentator Răspunde

      E dragoste la primul milion de euro. Sub limita asta la fată nici nu se concepe dragoste. Basta!

  3. Rodica Răspunde

    Da , si ? Asta ne …roade pe noi , ca o anonima din Satu Mare a ajuns ce ? De parca e prima si ultima ….combinatie de genul asta ! Sa ne spuneti si cat rezista ….casatoria asta si daca la divort (sau separare ) o sa fie tot un tort asa de frumos ! Si peste o luna mai asteptam tot stirea asta , c-ati mai dat-o si anul trecut !

  4. cetatean Răspunde

    Doar comentarii rautacioase de cocalari ! Sa fie fericiti sa aiba multi copii si sa fie toti sanatosi !!!!!Sunt o pereche frumoasa ! :))))

    • c-block Răspunde

      @Cetățene nu e nici o răutate, este crudul adevăr. De ce crezi tu că duduia se riscă să-și strice caroseria cu un copil? Ei atâta îi e bine. De nu mai arată ca de pe coperta din Vogue și nu se poate reșapa gagiul una două găsește altă “iubire eternă”. Bani are gârlă iar amatoare sunt peste tot care vor doar să se “realizeze”. Dragostea este ceva secundar pentru multe.

    • Rodica Răspunde

      Nu suntem rautaciosi , suntem doar realisti ! Si poate unii dintre noi (cei pe care-i numesti atat de amabil cocalari) mai trecuti prin viata , mai cu niste experiente fericite sau nefericite , crescuti in valorile morale sanatoase ! Ai cumva impresia ca cei doi s-au cunoscut la vreo olimpiada internationala de fizica sau matematica ?

  5. M Răspunde

    se vede pe genunchi cat a muncit pt acest succes :)))

  6. Onofrei Răspunde

    Cu alte cuvinte, alta curva care s-a ajuns, pe moment! Daca nu-l prindea pe milionarul vietii, facea bot de rata pe facebook si cocalarisme ieftine prin cluburi! Mai e una din asta, resapata de ceva fotbalist care a schimbat-o pe alta jucarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.