PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Pagina ,,Ai parcat ca un bou”, suspendată după amenzile Poliției. Mesaje de încurajare

Administratorii paginii de Facebook ,,Ai parcat ca un bou”, recunoscuți pentru campania împotriva șoferilor care parchează neregulamentar în municipiul Satu Mare au anunțat faptul că își suspendă activitatea în semn de protest față de atitudinea Poliției Satu Mare.

Concret, oamenii au anunțat că se opresc pentru o perioadă nedeterminată din cauza polițiștilor sătmăreni care vânează comentatori pe Facebook. Oamenii legii au amendat zeci de persoane pentru că au lăsat comentarii la o poză cu autospeciala poliției parcată pe un loc rezervat persoanelor cu handicap.

,,Ai parcat ca un BOU – Satu Mare își suspendă activitatea în semn de protest față de Poliția Satu Mare care a amendat zeci de persoane din cauza că au comentat la poza cu MCV-ul parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și susținere!”, este mesajul postat de administratorii paginii.

După acest anunț, administratorii paginii au primit mai multe mesaje de încurajare din partea sătmărenilor.

Reamintim că mai mulţi sătmăreni au fost amendaţi după ce au adresat comentarii jignitoare la adresa unor poliţişti care au parcat autospeciala Poliţiei pe loc cu handicap. Aceştia au primit amenzi în valoare de câte 200 de lei pentru jigniri aduse oamenilor legii.