Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Pagina ,,Ai parcat ca un bou”, suspendată după amenzile Poliției. Mesaje de încurajare

Administratorii paginii de Facebook ,,Ai parcat ca un bou”, recunoscuți pentru campania împotriva șoferilor care parchează neregulamentar în municipiul Satu Mare au anunțat faptul că își suspendă activitatea în semn de protest față de atitudinea Poliției Satu Mare.

Concret, oamenii au anunțat că se opresc pentru o perioadă nedeterminată din cauza polițiștilor sătmăreni care vânează comentatori pe Facebook. Oamenii legii au amendat zeci de persoane pentru că au lăsat comentarii la o poză cu autospeciala poliției parcată pe un loc rezervat persoanelor cu handicap.

,,Ai parcat ca un BOU – Satu Mare își suspendă activitatea în semn de protest față de Poliția Satu Mare care a amendat zeci de persoane din cauza că au comentat la poza cu MCV-ul parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și susținere!”, este mesajul postat de administratorii paginii.

După acest anunț, administratorii paginii au primit mai multe mesaje de încurajare din partea sătmărenilor.

Reamintim că mai mulţi sătmăreni au fost amendaţi după ce au adresat comentarii jignitoare la adresa unor poliţişti care au parcat autospeciala Poliţiei pe loc cu handicap. Aceştia au primit amenzi în valoare de câte 200 de lei pentru jigniri aduse oamenilor legii.

9 comentarii

  1. Pop Răspunde

    chiar nu exista vreo asociatie civica care sa faca o plangere sa vedem daca si-au facut treaba toti politistii implicati atat in parcarea masinii cat si in cercetarea acestui aspect si amendarea fraierilor care au picat in plasa? parerea mea este ca este vorba despre un abuz in serviciu cu tenta PENALA. cat despre amenzile celor care au picat de fraieri intr-un sistem puternic putrezit si incorect , aceste amenzi ar fi anulate de o instanta daca cei implicati ar face acest demers.

  2. Nino nino Răspunde

    Foarte mare greseala, suspendarea paginii in semn de protest! Mi se pare absurd! Nu au facut altceva decat sa le dea satisfactie la fraierii aia!

  3. Alin Răspunde

    Sa posteze si domni politisti contraventia facuta pietonului la aceea data,ora,strada etc

  4. Carmen Răspunde

    I-mi poate spune cineva,cum au ajuns ( cum i-au identificat ) politistii la persoanele respective? Si-au dat inclusiv CNP-urile???

    • ia-o si pe asta Răspunde

      ai mai umblat pe facebook muiere? sunt poze loc de munca adrese etc, daca vrei sa gasesti pe cineva incearca prima data facebook 😉

  5. Tibor Răspunde

    In loc sa stea pe strazi Politia sta pe Facebook! Infractorii sunt pe strada îti da în cap!!!!!!….astept amenda.

  6. e militie Răspunde

    pai de ce sunt si in ziua de azi militie? iata dovada, in loc de scuze publica na, amenzi

    nu aplica legea, ei sunt legea

  7. Satmarean Răspunde

    Stiu pe cineva in numele caruia s-au postat pe f-book instantanee pornografice, a fost la politie si cu atat a ramas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.