PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Se caută hingheri. Primăria Satu Mare vrea să rezolve problema câinilor vagabonzi

Municipiul Satu Mare doreşte delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân și, potrivit contractului, a pregătit peste un milion de lei.

Primăria municipiului Satu Mare este pregătită să plătească peste un milion de lei, mai exact, 1.100.000 de lei, fără TVA, pentru firma care se va ocupa de gestionarea câinilor fără stăpân.

Cum Satu Mare nu mai are contract cu o firmă de gestionare a animalelor fără stăpân încă de la finele anului 2017, Primăria se grăbește să rezolve în cel mai scurt timp problema câinilor vagabonzi din municipiu. Astfel, se va organiza o licitație, iar oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic va avea câștig de cauză.

Potrivit caietului de sarcini, firma care se va ocupa de gestionarea câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Satu Mare se va ocupa atât de ridicarea câinilor de pe spațiul public, cât și de cazarea, respectiv sterilizarea și vaccinarea acestora.

Firmele interesate vor trebui să depună ofertele în plic închis la adresa: Primaria municipiului Satu Mare Registratura (cam.11), P-ta 25 Octombrie nr.1, cod postal 440026, loc. Satu Mare, jud. Satu Mare, pana la data de 28.03.2019, ora 12:00. 

Tarifele pentru serviciul de gestionare: