Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Se caută hingheri. Primăria Satu Mare vrea să rezolve problema câinilor vagabonzi

Municipiul Satu Mare doreşte delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân și, potrivit contractului, a pregătit peste un milion de lei.

Primăria municipiului Satu Mare este pregătită să plătească peste un milion de lei, mai exact, 1.100.000 de lei, fără TVA, pentru firma care se va ocupa de gestionarea câinilor fără stăpân.

Cum Satu Mare nu mai are contract cu o firmă de gestionare a animalelor fără stăpân încă de la finele anului 2017, Primăria se grăbește să rezolve în cel mai scurt timp problema câinilor vagabonzi din municipiu. Astfel, se va organiza o licitație, iar oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic va avea câștig de cauză.

Potrivit caietului de sarcini, firma care se va ocupa de gestionarea câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Satu Mare se va ocupa atât de ridicarea câinilor de pe spațiul public, cât și de cazarea, respectiv sterilizarea și vaccinarea acestora.

Firmele interesate vor trebui să depună ofertele în plic închis la adresa: Primaria municipiului Satu Mare Registratura (cam.11), P-ta 25 Octombrie nr.1, cod postal 440026, loc. Satu Mare, jud. Satu Mare, pana la data de 28.03.2019, ora 12:00. 

Tarifele pentru serviciul de gestionare:

 

8 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    ERA ȘI CAZUL !!!

  2. Bahu Răspunde

    ” Nici o atributie omeneasca nu e mai degradanta ca aceea de hingher sau calau . Sistemul mai mult decat barbar , cum se prind cainii vagabonzi denota gradul de civilizatie si umanitate . ( extras din publicatia ” Aparatorii Patriei ” din 1 nov. 1922 ) . Pe mine m-au trecut fiorii cand am citit titlul anunt di portal ( anul 2019 ) . E posibil ca in sec. XXI , primaria unui oras romanesc sa dea un anunt cinic prin care incurajeaza cruzimea impotriva acestor animale nenorocite. Este de necrezut ca se apeleaza la hingheri cand se stie ca FREE LIFE cu acesti bani ar rezolva problema omeneste . Domnilor de la primarie , puneti-va mana pe constiinta , va rog !

    • Mutu Răspunde

      Ce-ar mai merge madam actrița prin străinătăți cu banii ăștia… Numai la simpozioane și congrese canine s-ar afla…

      • Ardelean Răspunde

        Mutule….de tacei fosof ramaneai. Asa, ai devenit prost. Sau tu traiesti cu impresia ca pe vremea lui gyuszika era liniste si pace in sm, doar pt ca actrita nu mergea la simpozioane si primarele isi lua plicurile saptamanale de la mixtservice? Probabil nu te duce mintea sa intelegi ca un srl o sa-ti prinda si elibereze un caine de 100 ori, pt ca va incasa bani de pe urma lui, in timp ce un ONG are la 31 dec 0 lei in cont, deci nu o face pt profit. Dar ce probabil…sigur nu te duce.

      • Actrita Carmen Fratila Răspunde

        Imi pare rau ca ganditi asa despre munca voluntara pe care o depun de 10 ani de cand am infiintat Asociatia Freelife.Imi pare rau ca ganditi asa despre sutele de caini salvati de pe strada si care in acest moment au stapani prin programul de adoptie pe care il promoveaza Freelife.Imi pare rau ca nu ati fost de fata in fiecare noapte in care m-am trezit din 3 in 3 ore sa hranesc cu biberonul pui de cateva zile abandonati pe spatiul public.Imi pare rau ca nu ati fost de fata cand am renuntat la timpul meu liber pentru a avea grija de cainii din Adapostul Freelife.Imi pare rau ca fericirea dvs consta in a denigra o munca de ani de zile.Si imi pare bine ca v-ati exprimat frustarile public sub protectia anonimatului! Ati demonstrat cine sunteti! O seara placuta va urez!

  3. Un om Răspunde

    Sper aibă în vedere și strada
    Orientului, in zona containerelor sau strâns foarte multi câini în ultima perioadă și din păcate se dau la oameni. Nu mai avem curajul să ne scoatem copii la plimbare in zonă.

  4. Ar Răspunde

    Frumos…e criza mare, nu mai pica nimic, de s-a dedulcit si gaborka cu gumisu la plicurile mixtserviceului?

  5. eu Răspunde

    Buna ziua
    As vrea sa vina cineva pe strada Kaffka Margit, in partea a II-a a strazii si sa adune cei 4 caine vagabonzi (unul maro, unul alb cu negru, cunu alb cu putin maro si un caine lup)
    Nu poti dormi de ei, copiii nu sunt in siguranta, unii pot fi si agresivi.
    Chiar daca unii locatarii ii hranesc ei tot caini vagabonzi raman si pot fi periculosi plus ca latra toata noaptea la cainii din curtile locatarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.