PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Orașul Negrești-Oaș are ,,primăriță” nouă

Manifestările organizate cu ocazia „Zilei Internaționale a Copilului” au debutat de la prima oră a dimineții cu Ziua Porților deschise la Primăria Negrești-Oaș, acolo unde a fost organizată cea de a VII-a ediție a evenimentului „PRIMARUL COPIILOR – PRIMAR PENTRU O ZI”.

Toate instituțiile de învățământ din oraș au fost reprezentate cu brio. Acest proiect a pornit timid în urmă cu șapte ani, iar azi a ajuns să fie unul competititv, unul râvnit printre elevi, în care se fac campanii în școli pentru a fi desemnat primarul lor pentru aceste alegeri. Cel care va participa la toate evenimentele și-i va reprezenta.

Șase elevi și-au expus proiectele pentru oraș, au pus întrebări și s-au pus pe rând în locul primarului Aurelia Fedorca, iar mai apoi au fost invitați să vină oricând cu idei și sugestii pentru a îmbunătăți viața negreștenilor. Cei șase elevi, Andreea Pop, Gabriela Țînțaș, Andreea Solomeș, Murad Omer, Diana Tyra și Flavia Gavra, au concluzionat că să fii primar nu este lucru ușor, pe umerii tăi stau multe îndatoriri, dar e plăcut.

Câstigătoarea alegerilor din acest an și cea care va deține funcția de PRIMAR AL COPIILOR pentru mandatul 2019/2020 este Andreea Pop, aleasă cu majoritate de voturi.