Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTOGALERIE. Orașul Negrești-Oaș are ,,primăriță” nouă

Manifestările organizate cu ocazia „Zilei Internaționale a Copilului” au debutat de la prima oră a dimineții cu Ziua Porților deschise la Primăria Negrești-Oaș, acolo unde a fost organizată cea de a VII-a ediție a evenimentului „PRIMARUL COPIILOR – PRIMAR PENTRU O ZI”.

Toate instituțiile de învățământ din oraș au fost reprezentate cu brio. Acest proiect a pornit timid în urmă cu șapte ani, iar azi a ajuns să fie unul competititv, unul râvnit printre elevi, în care se fac campanii în școli pentru a fi desemnat primarul lor pentru aceste alegeri. Cel care va participa la toate evenimentele și-i va reprezenta.

Șase elevi și-au expus proiectele pentru oraș, au pus întrebări și s-au pus pe rând în locul primarului Aurelia Fedorca, iar mai apoi au fost invitați să vină oricând cu idei și sugestii pentru a îmbunătăți viața negreștenilor. Cei șase elevi, Andreea Pop, Gabriela Țînțaș, Andreea Solomeș, Murad Omer, Diana Tyra și Flavia Gavra, au concluzionat că să fii primar nu este lucru ușor, pe umerii tăi stau multe îndatoriri, dar e plăcut.

Câstigătoarea alegerilor din acest an și cea care va deține funcția de PRIMAR AL COPIILOR pentru mandatul 2019/2020 este Andreea Pop, aleasă cu majoritate de voturi.

 

5 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Felicitări tuturor pentru idee.Ati facut sufletele copiilor fericite.Ar trebui să existe in toate partile cate o idee de genul acesta.E ziua lor si trebuie sa se simtă speciali,ascultați pentru că sunt minunați.La multi ani dragi copii de ziua voastra!!!

  2. Driver Răspunde

    Macar copii nu sunt corupti si nici nu fura. ..cum fura Dumnea ei.

  3. Driver Răspunde

    Da sigur, boule de mut ce esti.
    Vad ca doare adevarul.

  4. gheorghe Răspunde

    Auziti,,e ziua lor si trebuie sa se simpta speciali”!!!Copii SUNT SPECIALI IN FIECARE ZI iar daca noi vrem sa aratam doar de ziua lor asta, inseamna ca suntem niste nenorociti de oameni care de fapt nu iubim copiii.Asa faceau si comunistii.Cand voiau sa arate cat sunt de umani,cat de mult ii intereseaza viata oamenilor ce credeti ca faceau?Pupau copii,ii luau in brate si se afisau cu ei ocazional,ca vezi doamne cat au ei grija de copii.Sunt tare curios cati dintre acestia cu care s-a afisat sunt copii de oameni simpli si cati sunt copii de oameni,,potenti financiar”.Cati dintre ei vor mai fi in Romania peste cativa ani cand vor fi nevoiti sa aleaga intre a sta in Romania distrusa de politicieni si occidentul care ofera conditii incomparabile cu ce avem si vom avea noi.Daca nu facea scandal acel parlamentar de la pnl(Robert Sigheartau) si nu-i lua la rost pe acesti politicieni psd-isti nici acum nu era marita alocatia la copii.Un puscarias este consumator a 100 de lei/zi din bugetul statului dar un copil nu are alocatia de 100 de lei pe luna.Despre ce vorbim???Mi-e scarba de voi mai politicieni de doi bani.Intr-un fel psd-istii incearca sa faca ceva pentru a mai ,,drege busuiocul”dupa alegerile pentru parlamentul UE ca tare sunt cu moralul la pamant dar sincer o merita din plin dupa atata infatuare,smechereala,coruptie si minciuna.Pe buna dreptate si-au luat-o cu varf si indesat pe merit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.