PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmărean revoltat. Un taximetrist din municipiul Satu Mare i-a cerut 8 lei pentru 2 km

Sătmărean revoltat. Un taximetrist din municipiul Satu Mare i-a cerut 8 lei pentru 2 km. Un client al unei celebre firme de taximetrie din Satu Mare susține că a fost înşelat la drumul mare. E drept că suma nu e mare, dar modul în care a fost jucat sătmăreanul este cât se poate de revoltător, consideră bărbatul.

Redăm mărturia sătmăreanului:

“M-am urcat într-un taxi în faţa Spitalului Vechişi i-am spus rapid destinaţia, pe str. Aurel Vlaicu. E un drum care pe jos îl fac cam în 25 de minute, dar pentru că eram grăbit şi era foarte cald afară, am decis să iau un taxi. Şoferul a zis ok, după care am pornit. Am ajuns la destinaţie în 2, maximum 3 minute, iar cand am ajuns la destinaţie şoferul s-a uitat zâmbitor la mine şi a spus: 8 lei!

Este o cursă de vreo 2 km care în mod normal costă vreo 4-5 lei. Atunci mi s-a aprins becul şi m-am uitat pe ceasul taximentrului, să văd distanţa şi suma. Surpriză: Ceasul nu a fost pornit. Fiind grăbit, n-am mai stat la discuţii, am plătit şi am plecat amandoi. El fericit, eu nu prea… Despre bon fiscal, nu mai pomenesc. Probabil s-a uitat la mine şi a zis ca nu mă uit la bani mărunţi, că mi-s indiferenţi 4 sau 8 lei. În Bucureşti cu cei 8 lei făceam un drum de cel puţin trei ori mai lung”, ne-a transmis sătmăreanul.