Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Sătmărean revoltat. Un taximetrist din municipiul Satu Mare i-a cerut 8 lei pentru 2 km

Sătmărean revoltat. Un taximetrist din municipiul Satu Mare i-a cerut 8 lei pentru 2 km. Un client al unei celebre firme de taximetrie din Satu Mare susține că a fost înşelat la drumul mare. E drept că suma nu e mare, dar modul în care a fost jucat sătmăreanul este cât se poate de revoltător, consideră bărbatul.

Redăm mărturia sătmăreanului:

“M-am urcat într-un taxi în faţa Spitalului Vechişi i-am spus rapid destinaţia, pe str. Aurel Vlaicu. E un drum care pe jos îl fac cam în 25 de minute, dar pentru că eram grăbit şi era foarte cald afară, am decis să iau un taxi. Şoferul a zis ok, după care am pornit. Am ajuns la destinaţie în 2, maximum 3 minute, iar cand am ajuns la destinaţie şoferul s-a uitat zâmbitor la mine şi a spus: 8 lei!

Este o cursă de vreo 2 km care în mod normal costă vreo 4-5 lei. Atunci mi s-a aprins becul şi m-am uitat pe ceasul taximentrului, să văd distanţa şi suma. Surpriză: Ceasul nu a fost pornit. Fiind grăbit, n-am mai stat la discuţii, am plătit şi am plecat amandoi. El fericit, eu nu prea… Despre bon fiscal, nu mai pomenesc. Probabil s-a uitat la mine şi a zis ca nu mă uit la bani mărunţi, că mi-s indiferenţi 4 sau 8 lei. În Bucureşti cu cei 8 lei făceam un drum de cel puţin trei ori mai lung”, ne-a transmis sătmăreanul.

6 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Daca nu a dat mare importanță sumei de ce oare a și prezentat pățania celor de la portal? Parcă văd că e un fost comunist…..plictisit săracul

  2. Driver Răspunde

    Vai de mine ce prostii scrie acest site.

    In bucuresti te trimite in tari mai calde cu 8 lei.
    …iar 2 km ori 2.5 + pornirea 2.5 acolo e…
    Daca cineva nu e multumit de serviciile de taxi in SM, unde sunt masini foarte foarte bune la pret de nimic…nu va suparati ori e rautacios, ori prost

  3. Mae Răspunde

    Prea puțin 8 lei trebuia minim 20 lei !

  4. P. Beata Răspunde

    Ploua cu galeata si nu aveam cu ce sa duc copilul la gradinita la o distanta de 800 m . Am chemat un taxi si cand i-am zis unde vreau sa merg nu prea a zambit dar s-a conformat . La destinatie i-am dat 10 lei , i-am multumit si m-am scuzat ptr deranj . Soferul a zis multumesc si a plecat ….zambind .

  5. Radu Răspunde

    Ai auzit de legea bonului fiscal?! Nu ti se da poti sa pleci fără sa platesti! Daca comenta si ii zicea de bonul fiscal pt cursa respectiva ii inchideai gura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.