PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ecaterina Andronescu, despre învățătoarea reținută de polițiști: Medicul îi dă aviz şi ea recidivează

Fostul ministrul al Educației, Ecaterina Andronescu, a vorbit despre cazul de la școala gimnazială din Santău, acolo unde o învățătoare i-a atacat pe copii cu spray lacrimogen.

Într-o intervenție pentru Digi 24, fostul ministru a declarat că este cunoscută situaţia acestei profesoare agresive, că ea “recidivează” în fiecare an, dar că nu poate fi scoasă din sistem întrucât medicul îi emite în fiecare an aviz că poate lucra cu elevii.

„Nu are ce căuta în şcoală. Situaţia se repetă de mulţi ani cu doamna respectivă. Medicul îi dă anual aviz de om sănătos şi ea poate să revină, astfel, la şcoală mereu, a declarat fostul ministru al Educației.

Ecaterina Andronescu a mai spus că a avut o discuție și cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

,,Am vorbit acum câteva minute cu inspectorul şcolar general de la Satu Mare şi el mi-a spus că ea are o notă la titularizare de 7 şi ceva şi că în fiecare an participă la concursul organizat de inspectorat pentru a ocupa un post cu suplinire. Anual, medicul îi dă aviz de persoană sănătoasă, care poate lucra cu copiii, şi iată că ea recidivează”, a mai spus Ecaterina Andronescu.

Sursa: Digi 24

Exit mobile version