PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Polițist reținut pentru agresiune sexuală. A încercat să profite de colega polițistă

Un agent de poliţie din Bucureşti a fost reţinut ieri pentru agresiune sexuală, victima fiind o studentă-poliţistă. Faptele s-au petrecut chiar în mașina poliției.

Polițistul, în vârstă de 28 de ani, a fost reclamat de o studentă de la Școala de Poliție din Câmpina la Poliția Capitalei. Studența din Câmpina se afla la București pentru un stagiu de practică, iar polițistul care ar fi agresat-o ar fi trebuit să îi fie îndrumător.

Potrivit fetei, totul s-a petrecut în mașina Poliției, în autospecială, unde polițistul ar fi încercat să profite de colega ea. Aceasta, însă, l-a reclamat.

Incidentul a avut loc la începutul lunii septembrie, iar imediat după incident, polițistul a cerut să fie transferat la Poliția din Teleorman, fără a oferi prea multe argumente. Acesta a spus că nu își mai dorește să lucreze la postul din Centrul Vechi al Capitalei. Transferul a fost aprobat, dar între timp studenta a depus reclamația împotriva lui.

Polițiștii de la Biroul pentru agresiuni sexuale au pornit pe firul acestui caz și au descoperit nu numai că e adevărat tot ceea ce a povestit studenta, dar și că un alt coleg al polițistului incriminat ar fi încercat să-l acopere și ar fi mințit la audieri. Acesta a fost pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Dosarul urmează să fie trimis în instanță cât de curând, iar polițistul detașat între timp la Teleorman să fie judecat pentru agresiune sexuală.