Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Polițist reținut pentru agresiune sexuală. A încercat să profite de colega polițistă

Un agent de poliţie din Bucureşti a fost reţinut ieri pentru agresiune sexuală, victima fiind o studentă-poliţistă. Faptele s-au petrecut chiar în mașina poliției.

Polițistul, în vârstă de 28 de ani, a fost reclamat de o studentă de la Școala de Poliție din Câmpina la Poliția Capitalei. Studența din Câmpina se afla la București pentru un stagiu de practică, iar polițistul care ar fi agresat-o ar fi trebuit să îi fie îndrumător.

Potrivit fetei, totul s-a petrecut în mașina Poliției, în autospecială, unde polițistul ar fi încercat să profite de colega ea. Aceasta, însă, l-a reclamat.

Incidentul a avut loc la începutul lunii septembrie, iar imediat după incident, polițistul a cerut să fie transferat la Poliția din Teleorman, fără a oferi prea multe argumente. Acesta a spus că nu își mai dorește să lucreze la postul din Centrul Vechi al Capitalei. Transferul a fost aprobat, dar între timp studenta a depus reclamația împotriva lui.

Polițiștii de la Biroul pentru agresiuni sexuale au pornit pe firul acestui caz și au descoperit nu numai că e adevărat tot ceea ce a povestit studenta, dar și că un alt coleg al polițistului incriminat ar fi încercat să-l acopere și ar fi mințit la audieri. Acesta a fost pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Dosarul urmează să fie trimis în instanță cât de curând, iar polițistul detașat între timp la Teleorman să fie judecat pentru agresiune sexuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.