PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

NEWS ALERT. Copilul dat dispărut de câteva zile, în întreaga țară, a fost găsit mort

Copilul din localitatea Pecineaga, județul Constanța, căutat de autorități de câteva zile a fost găsit mort. Băiatul de 8 ani, care a dispărut sâmbăta trecută, în jurul orei 15:00, în timp ce se juca în faţa casei sale, ar fi fost găsit mort, potrivit unor surse, într-unul dintre bazinele cu dejecții de la un complex de porci din localitate, informează Digi24.ro

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt a IPJ Constanța, a confirmat pentru Digi24 că a fost găsit trupul băiatului în primul bazin care a fost golit. Acest bazin fusese golit până când în el a rămas un strat gros de mâl. Pentru a dilua acest mâl, autoritățile au luat decizia de a introduce apă, iar după acest moment, trupul a fost scos la suprafață. Băiatul a fost găsit plutind de doi paznici joi, în jurul orei 8:30.

Bițică Iulian Alexandru locuia cu tatăl său după ce părinții s-au despărțit. Copilul a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15:00, din fața casei, unde ieșise să se joace. De atunci, sute de polițiști și jandarmi, dar și scafandri, alături de voluntari, au fost implicați în căutarea băiatului.

Rolele băiatului de 8 ani care a dispărut sâmbătă din localitatea constănțeană Pecineaga au fost găsite duminică de polițiști pe o stradă din apropierea locuinței copilului. Ulterior, câinii poliţişti i-au dus pe polițiști la nişte bazine de dejecţii din apropiere unei ferme de porci şi se pare că acolo au fost găsite urme de alunecare. Echipele de intervenţie s-au concentrat pe golirea bazinului. Potrivit unor surse neoficiale, pe fundul bazinului, în mâl, sonarele ar fi depistat corpul copilului.