PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Bătaie între două adolescente pentru un băiat. „Păruiala” s-a sfârșit la Urgențe

Bătaie între două adolescente pentru un băiat. Scene violente în municipiul Satu Mare, după ce două adolescente s-au încăierat pentru un băiat. În urma scandalului, una dintre fete a ajuns la spital.

Totul s-a întâmplat în această după-amiază, în fața unui bloc de pe aleea Târnavei din municipiu. Două adolescente au început să se certe din cauza unui băiat, după care s-au luat la harță. Potrivit informațiilor PortalSM, cele două s-au păruit și și-au aplicat mai multe lovituri. În timpul luptei, una dintre fete, suferind de epilepsie, a făcut o criză și a căzut la pământ. La fața locului a ajuns un echipaj al Poliției Locale, dar și o ambulanță care a transportat-o pe minoră la Unitatea de Primire Urgențe.

De asemenea, un echipaj de Poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare s-a deplasat la spital pentru a sta de vorbă cu adolescenta agresată. Oamenii legii i-au comunicat minorei că poate să depună plângere. Tânăra va decide în cursul zilei de mâine dacă va depune sau nu plângere împotriva celeilalte fete.