Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Bătaie între două adolescente pentru un băiat. „Păruiala” s-a sfârșit la Urgențe

Bătaie între două adolescente pentru un băiat. Scene violente în municipiul Satu Mare, după ce două adolescente s-au încăierat pentru un băiat. În urma scandalului, una dintre fete a ajuns la spital.

Totul s-a întâmplat în această după-amiază, în fața unui bloc de pe aleea Târnavei din municipiu. Două adolescente au început să se certe din cauza unui băiat, după care s-au luat la harță. Potrivit informațiilor PortalSM, cele două s-au păruit și și-au aplicat mai multe lovituri. În timpul luptei, una dintre fete, suferind de epilepsie, a făcut o criză și a căzut la pământ. La fața locului a ajuns un echipaj al Poliției Locale, dar și o ambulanță care a transportat-o pe minoră la Unitatea de Primire Urgențe.

De asemenea, un echipaj de Poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare s-a deplasat la spital pentru a sta de vorbă cu adolescenta agresată. Oamenii legii i-au comunicat minorei că poate să depună plângere. Tânăra va decide în cursul zilei de mâine dacă va depune sau nu plângere împotriva celeilalte fete.

 

6 comentarii

  1. sdgd Răspunde

    kel cigi?

  2. pl Răspunde

    Vrei LSD. Tampitii dracului.

  3. Cristian Răspunde

    Un articol banal. Multa rusine persoanei care a redactat acest articol,jurnalist nu il pot numi clar.

    • Bogu Răspunde

      Problema este că nu ști amănunte și detaliile. Jurnalistul este băiatul în cauză. Dacă cumva nu este el, nivelul lui de cultură este similar cu al personajelor din articol. Nu este asta o rușine, este un fapt care trebuie asimilat și înțeles ca și atare. Recomand jurnalistului să-și rupă legitimația.

  4. nicolas Răspunde

    Daca si asta e stire ca doua tziganci s-au batut pentru domnisorul jing ling eu renunt nu mai accesez portal sm desi imi placeau comentariile lui x-ulescu speram sa-l recunosc la coada la media galaxy dar asta Sa fiti sanatosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.