PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Accident frontal provocat de un sătmărean de 72 de ani. Patru persoane au ajuns la spital

Accidentul cu cinci răniți de pe Meseș, ce a avut loc sâmbătă, a fost provocat de un sătmărean în vârstă de 72 de ani. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, totul s-a întâmplat din cauza faptului că şoferul autoturismului Skoda Fabia, înmatriculat în Satu Mare, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă deosebit de periculoasă. Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism Ford Focus înmatriculat în Sălaj.

Autoturismul de Satu Mare era condus de un bărbat de 72 de ani din Halmeu, iar pasager în maşină a fost o femeie de 69 de ani, cel mai probabil soţia şoferului, informează Sportul Sălăjean. Autoturismul înmatriculat în Sălaj a fost condus de un bărbat de 44 de ani din Zalău, iar pe bancheta din spate se aflau o femeie de 44 de ani şi un băieţel de 14 ani.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sălaj, toate cele 4 victime transportate cu ambulanţele la spital au suferit traumatisme minore, contuzii la mâini, iar copilul a suferit o zgârietură la frunte. Nici unul dintre cele 5 victime nu a fost rănit grav, iar una dintre persoane chiar a refuzat tratamentul.

Sursa: Sportul Sălăjean