Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO/VIDEO. Accident frontal provocat de un sătmărean de 72 de ani. Patru persoane au ajuns la spital

Accidentul cu cinci răniți de pe Meseș, ce a avut loc sâmbătă, a fost provocat de un sătmărean în vârstă de 72 de ani. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, totul s-a întâmplat din cauza faptului că şoferul autoturismului Skoda Fabia, înmatriculat în Satu Mare, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă deosebit de periculoasă. Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism Ford Focus înmatriculat în Sălaj.

Autoturismul de Satu Mare era condus de un bărbat de 72 de ani din Halmeu, iar pasager în maşină a fost o femeie de 69 de ani, cel mai probabil soţia şoferului, informează Sportul Sălăjean. Autoturismul înmatriculat în Sălaj a fost condus de un bărbat de 44 de ani din Zalău, iar pe bancheta din spate se aflau o femeie de 44 de ani şi un băieţel de 14 ani.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sălaj, toate cele 4 victime transportate cu ambulanţele la spital au suferit traumatisme minore, contuzii la mâini, iar copilul a suferit o zgârietură la frunte. Nici unul dintre cele 5 victime nu a fost rănit grav, iar una dintre persoane chiar a refuzat tratamentul.

Sursa: Sportul Sălăjean

 

4 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Nu am nimic cu oamenii bătrâni pt că poate o sa ajung și eu,dar sunt sub orice critica la volan,ei cred că e ca și acum 30 de ani când erau foarte puține masini….

  2. ......... Răspunde

    Nu am nimic cu oamenii tineri pt că si TU ai fost,dar ești sunt sub orice critica in gandire,crezi ca doar tu ai drepturi la volan ca acum 30 de ani când erau foarte puține masini….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.