Ultima actualizare: azi, 20:09
Publicitate

FOTO. Crama Teodor a deschis magazin în Satu Mare. Vinuri de calitate, preţuri excelente

Crama Teodor a deschis magazin în municipiul Satu Mare. Situat pe bulevardul Octavian Goga nr.1, bloc 1, la parter, magazinul a fost deschis atât din respect pentru a scurta drumul sătmărenilor care mergeau până acum la crama din Răteşti pentru a cumpăra vinuri, cât şi pentru sătmărenii care nu au mai cumpărat până acum vinuri marca Teodor şi doresc să le încerce.

Inaugurarea a avut loc, astăzi, într-o atmosferă degajată, alături de familia Giurgiu, fiind prezenţi prieteni, dar şi cei mai importanţi pioni în această ecuaţie, membrii echipei de la crama din Răteşti, care au primit aplauzele cuvenite pentru munca excepţională depusă. Amenjat într-o ambinţă plăcută, magazinul oferă o sumedenie de vinuri la sticlă, dar şi vărsat. Vinurile sunt ţinute la temperatură controlată astfel încât savoarea nu se pierde.

Peste 20 de sortimente de vinuri, în sticle elegante

“Am deschis acest magazin tocmai pentru a avea sătmărenii, aici, în oraş vinurile pe care le avem în cramă. Tot ce este în cramă se găseşte şi în acest magazin. Vor fi doar vinurile noastre, ale Cramei Teodor. La ora actuală oferta este de peste 20 de sortimente de vinuri pe care le-am produs în ultimii trei ani. Se găsesc de la vinuri seci, demiseci, demidulci, roşii, rose, albe, este o gamă variată. Avem cinci soiuri de struguri roşii, este vorba de Cabernet, Merlot, Fetească Neagră,  Cadarcă şi Pinor Noir, soiul de bază fiind Feteasca Neagră. Ca şi suprafaţă şi avem tot cinci soiuri albe, Riesling de Rin ca soi de bază, Sauvignon Blanc, Tămâioasa Românească, Pinot Gris și Traminer”, a spus Teodor Giurgiu.

Vinuri corect procesare; Raport calitate/preţ excelent la Crama Teodor

“Recomand cu căldură vinurile pentru că sunt vinuri corect procesate, sunt vinuri sănătoase şi pe deasupra sunt şi gustoase. Tehnologia cu care facem procesarea este la nivelul la care se face procesarea în cea mai avansată cramă. Toate procesele de obținere a vinului sunt cu temperatură controlată, reușim astfel să obținem vinuri corecte, care nu au altceva în ele decât ceea ce trebuie să aibă un vin.

Avem prețuri pentru toate categoriile, eu cred că sunt prețuri medii. Nu sunt prețuri foarte mici petnru că nu avem vinuri de care  vrem să scăpăm sau să le vindem la niște prețuri foarte mici. Eu spun că sunt prețuri rezonabile, încep de la 15 la 35 de lei. Suntem într-o gamă de prețuri rezonabilă raportat la calitatea vinurilor pe care le vindem”, a mai spus Tedor Giurgiu.

Crama Teodor, înfiinţată din dragoste pentru vin

Despre Crama trebuie precizate câteva lucruri, şi anume că este înfiinţată din pasiune de către un iubitor al vinurilor, iar accentul este pus pe calitate, savoare, nu neapărat pe preţ.

Proprietarul a mărturisit că vinul este un produs special, nu se poate vinde ca pe orice marfă, el trebuie explicat, povestit şi ales în funcţie de eveniment. De aceea, în magazin vor fi specialişti care vor ajuta clienţii să aleagă cea mai bună variantă pentru evenimentul lor sau pentru cină.

Crama nu se axează pe poducerea vinului în cantităţi industriale ci se pune un accent foarte mare pe calitate, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care via este atent selecţionată iar procesul tehnologic atent monitorizat. Iar pentru ca totul să se desfăşoare ca la carte, pogdoria nu se întinde pe suprafeţe imense, ci pe 12 hectare, care sunt foarte atent întreţinute.

Şi, mai mult decât atât, Teodor Giurgiu dă asigurări că în struguri nu sunt remanenţe de pesticide, astfel că, chiar dacă te-ai scăpat la mai mult de un pahar, a doua zi nu te doare capul.

Adresa magazinului: Satu Mare, b-dul Octavian Goga, bloc 1, numărul 1.

 

5 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    SUCCES! e foarte important ca și producătorilor români să le meargă bine afacerile!

  2. ... Răspunde

    Asta nu este cramă. Este un magazin de prezentare. Căutați vă rog definiția în DEX. E ca și cu mallul lui Bud. Poți să-i spui mall și la ăla dar nu este.

  3. Eonolog Răspunde

    Dacă vinul fermentat nu are gradul de alcool necesar (scuze pentru expresia neștiințifică, am scris așa ca să priceapă tot omul) și ca să reziste măcar un an la îmbuteliere se completează cu alcool etilic până la nivelul dorit. De aia ne doare capul nu din cauza pesticidelor. Ar mai fi interesant de aflat și cât sulf folosește care se știe că nu face bine sistemului nervos central. Dar în viața mea nu am auzit încă de Cadarca roze! Inventiv băiatul. Și nu am aflat de unde aduce strugurii și unde are crama.

    • Ovi Răspunde

      Crama și via se află la intrare în Rătești dinspre Ardud lângă drumul național.

  4. Mosu Răspunde

    Au adus si preot sa sfinteasca . :))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.