PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Kereskenyi: „Vom fi țintele unor atacuri politice și ale instituțiilor care lucreză la comandă politică„

Primarul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskenyi, a transmis că atât el, cât și ceilalți membri ai partidului UDMR, vor fi țintele unor atacuri politice, dar și țintele instituțiilor care lucrează la comandă politică. Declarația a fost făcută, astăzi, la evenimentul de final de an al UDMR, în contextul alegerilor locale și parlamentare. 
„Știm cu toții că a fost un an foarte greu 2019 și 2020 va fi cel puțin la fel de greu cât a fost acest an, dacă nu și mai greu. Suntem conștienți că vin alegerile, o să fie alegeri locale și alegeri parlamentare. Știm cu toții că vom fi țintele mai multor atacuri, nu numai din partea contracandidaților unor personaje din sectorul politic, ci și din partea unor instituții care lucrează la comandă politică până la ora actuală.
De două săptămâni am fost operat de hernie de disc și s-a dovedit că avem coloană, empiric s-a dovedit acest lucru, dar cred că aici în sală cu toții avem coloană și vom muncii în continuare așa cum am muncit și în acest an.
Sunt convins că sătmărenii s-au maturizat de-a lungul celor 30 de ani de după Revoluție, și văd, și știu ce se întâmplă în jurul lor, și apreciază realizările”, a spus Kereskenyi Gabor, la evenimentul de final de an al UDMR Satu Mare.