Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Kereskenyi: „Vom fi țintele unor atacuri politice și ale instituțiilor care lucreză la comandă politică„

Primarul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskenyi, a transmis că atât el, cât și ceilalți membri ai partidului UDMR, vor fi țintele unor atacuri politice, dar și țintele instituțiilor care lucrează la comandă politică. Declarația a fost făcută, astăzi, la evenimentul de final de an al UDMR, în contextul alegerilor locale și parlamentare. 
„Știm cu toții că a fost un an foarte greu 2019 și 2020 va fi cel puțin la fel de greu cât a fost acest an, dacă nu și mai greu. Suntem conștienți că vin alegerile, o să fie alegeri locale și alegeri parlamentare. Știm cu toții că vom fi țintele mai multor atacuri, nu numai din partea contracandidaților unor personaje din sectorul politic, ci și din partea unor instituții care lucrează la comandă politică până la ora actuală.
De două săptămâni am fost operat de hernie de disc și s-a dovedit că avem coloană, empiric s-a dovedit acest lucru, dar cred că aici în sală cu toții avem coloană și vom muncii în continuare așa cum am muncit și în acest an.
Sunt convins că sătmărenii s-au maturizat de-a lungul celor 30 de ani de după Revoluție, și văd, și știu ce se întâmplă în jurul lor, și apreciază realizările”, a spus Kereskenyi Gabor, la evenimentul de final de an al UDMR Satu Mare.

 

16 comentarii

  1. Nichita Răspunde

    colkoana primarului e legata prin cordon ombilical de mitica pacuraru. poesis e obligatoriu pentru chefuri si protocoale iar monumentul revolutiei nu are nici o legatura cu cei doi 😉

  2. Adi Răspunde

    Au fost doar realizări private inportante ,în rest un mandat foarte slab ,două trei pavaje.
    Trebuie găsită o alternativă pentru Satu Mare, una bună.

    • Babanu Răspunde

      Slab, neslab cel mai bun mandat! Ia spune-mi si mie unul care a realizat mai multe? Sanfira? Anderco? Ghiusy sau mincinosul oltean Coica? Se vede ca esti un postac platit! Hai sictir!

      • Altu Răspunde

        Ce a realizat,hai da-ne exemple, că noi suntem orbi nu vedem marile realizări. Nu începe cu mall,KFC, McDonald’s, Lidl,etc., că astea nu le-a făcut primăria. El se poate lauda cu trotuare și borduri. Atât.

        • y Răspunde

          @Altu. Vai ce rău poți fi! Podul 3, centura de ocolire, podul pietonal, zona de agrement dintre cele două poduri, piste de biciclete fără număr, cele două parcări etajate de lângă centrul vechi. Nu le vezi? Nici eu! ?? Probabil mai trebuie vreo 3 mandate ca să și facă ceva. Cel puțin. Rămâne să aflăm la anul la vot dacă locuitorii orașului au atâta răbdare. Am îndoieli.

          • Altu

            Stai liniștit, știi că se votează etnic. Românii se împart pe 5 candidații, UDMR pune un par și toți îl votează că îi de-a lor. Dacă vor fi 2 tururi și un candidat român serios nu alde Cozma,Stef ,Coica, vom avea o șansă. Altfel spor la borduri și machete. Hai, să aveți Un An Nou Fericit!

  3. Marin Răspunde

    Trebuia să vorbești înainte de alcoolizare, nu se poate înțelege mai nimic doar că ai avut un anevrism la coloană. Ascultă sfatul unui înțelept, nu mai . ute pe la spate. Nu este o glumă, este sfatul unui om cu experiență.

  4. Mae Răspunde

    Sper ca UDMR sa nu mai ajungă la putere înveci unguri inmputiti

    • ludovik Răspunde

      Iata cum rabufneste inteligenta dintr-un opincar 😀 Daca nu ti-a ajuns mamaliga de pranz du-te la MCDonalds frate 😀

  5. Cum am de gand sa votez Răspunde

    Cum am de gand sa votez:

    1. Daca vom avea alegeri locale cu primari intr-un singur tur: Primar – Kereskenyi; Consiliul Local – Alianta USR-PLUS; Consiliul Judetean – Alianta USR-PLUS

    2. Daca vom avea alegeri locale cu primari in 2 tururi: Primar: candidatul USR-PLUS in turul 1 & in cazul in care candidatul USR+ nu merge mai departe, atunci raul cel mai mic in turul 2 (cel mai probabil Kereskenyi); la CL si CJ raman cu Alianta USR-PLUS.

    • mihail Răspunde

      Cât i-ai dat lui Enatescu sa te facă scăpat de la glumeti?Cred ca te-a tras curentul pe pasarela lui Gabor incercand sa navighezi pe sub podul udemerist ajungand la centura de ocolire finantata de psd!
      Domn primar,ai autorizatie pentru focul de artificii sau te-ai ascuns dupa coloana slaba a udemereului?

  6. profesor Răspunde

    Nichita, mare dreptate ai! Și să acuze tocmai UDMR Satu Mare de atacuri politice și instituții care lucrează la comandă politică! Au vorbit exact despre ei!

  7. Lili Răspunde

    Astept sa vedem pasarela pietonala de la mall pana in centrul nou cand va fi inceputa executia dar mai ales finalizata, in conditiile in care proiectul exista si este platit de privat!!
    In rest asteptam enumerarea realizarilor exclusive ale primariei ca nu le prea vedem si simtim!
    Partidele romanesti sa se trezeasca si indiferent ca vor fi alegeri locale intr-un tur sau doua sa gaseasca un candidat unic, votabil chiar si de catre maghiari! Tic-tac, tic-tac!

  8. Liliche Răspunde

    Spune-ne draghe ce fumezi ca vrem si noi :))) Te strofoci degeaba 🙂 Kereskeny iese din nou primar. Pataki presedinte CJ. Motivul e simplu: cu toate ca nu au facut miracole si inca este foarte mult de facut, si asa au facut mult peste cei care au condus destinele urbei / judetului timp de 25 ani!
    Plus matematica… :))))
    Eu as paria pe ei, da tie nu-ti propun sa-ti pui casa pe pariu ca nu vor castiga unguroii :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.