PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Mr. Bean a revenit la Satu Mare. De data aceasta a blocat rampa de la mall

Mr. Bean a revenit la Satu Mare, iar de data aceasta a blocat rampa de la mall. Filmarea a apărut pe contul activiștilor de la Drivers SM, iar din imagini se poate vedea cum șoferul unui SUV a rămas blocat pe rampa de acces care duce spre parcarea supraterană.

Totul s-a întâmplat în această seară, iar Mr. Bean și-a făcut revenirea la Satu Mare într-un mare fel. De data aceasta, celebrul personaj are un pretendent și mai serios, care a reușit să blocheze preț de câteva minute rampa de la mall.

Șoferul SUV-ului nu a reușit să urce nicicum în parcarea supraterană și s-a oprit în rampă, iar după el s-a format o întreagă coloană de mașini. Din imagini se mai poate observa cum trei persoane încearcă să îl ajute cel mai probabil cu sfaturi pe șoferul neîndemânatic.

Nu știm cum s-a încheiat noua aventură a lui Mr. Bean, însă este cert faptul că privitorii s-au putut delecta cu un nou episod spumos.

Reamintim că Mr. Bean a fost surprins pentru prima data la Satu Mare la sfârșitul lunii trecute și a revenit cu un al doilea episod în urmă cu o săptămână.