Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

VIDEO. Mr. Bean lovește din nou la Satu Mare. Spectacol pe rampa buclucașă!

Mr. Bean lovește din nou la Satu Mare. Celebrul personaj mai are un nou pretendent în județul Satu Mare. El a fost filmat de un sătmărean care a trimis imaginile către Redacţia PortalSM.

Din imagini se poate vedea cum un şofer a rămas blocat pe rampă, iar după el este o întreagă coloană de maşini. Speriaţi că ar putea fi accidentaţi de maşina care încet coboară cu spatele de pe rampă, şoferii dau cu spatele până când se eliberează rampa.

Doar că, ce să vezi, fiind din nou pe teren drept, şoferul prinde din nou curaj şi accelerează cu putere. Reuşeşte de data aceasta să urce rampa, dar nu mai intră în parcarea etajată, ci tot coboară şi pleacă mai departe.

Astfel, dacă unii dintre şoferii implicaţi în acest eveniment au avut ceva emoţii, privitorii s-au putut delecta cu un nou episod cu Mr. Bean.

Dacă îl mai suprindeţi pe Mr. Bean prin oraş, puteţi să ne trimiteţi imaginile!

8 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Buna
    Cu un ambreiaj uzat apare situația asta.
    Rampa buna pentru verificat ambreiaje.

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Niciodata nu te urci pe rampa pina este unul in urcare.

  3. Lili Răspunde

    Scoala de soferi din ultimii ani si examenele de obtinere a permisului din care au scos poligonul si care peste catva timp nu o sa stie sa mearga nici pe drumul drept!

  4. sebi Răspunde

    vai de capu lui nu stie sa opreasc asi sa porneasca de pe rampa asta sigur nu a facut permisul corect in romania

  5. Bub Răspunde

    Asta e rezultatul, scoaterii poligonului din cursurile de la scoala de soferi, si in general lipsa unor cursuri serioase! Nu tu, poligon, nu tu conducere de noapte, nu tu parcari laterale, nimic! Niste neajutorati si viitoare pericole publice, care se taresc cu 20 de km/ora incurcand toata circulatia prin oras, ca instructorul sa-si rezolve treburile personale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.