Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Mr. Bean a revenit la Satu Mare. De data aceasta a blocat rampa de la mall

Mr. Bean a revenit la Satu Mare, iar de data aceasta a blocat rampa de la mall. Filmarea a apărut pe contul activiștilor de la Drivers SM, iar din imagini se poate vedea cum șoferul unui SUV a rămas blocat pe rampa de acces care duce spre parcarea supraterană.

Totul s-a întâmplat în această seară, iar Mr. Bean și-a făcut revenirea la Satu Mare într-un mare fel. De data aceasta, celebrul personaj are un pretendent și mai serios, care a reușit să blocheze preț de câteva minute rampa de la mall.

Șoferul SUV-ului nu a reușit să urce nicicum în parcarea supraterană și s-a oprit în rampă, iar după el s-a format o întreagă coloană de mașini. Din imagini se mai poate observa cum trei persoane încearcă să îl ajute cel mai probabil cu sfaturi pe șoferul neîndemânatic.

Nu știm cum s-a încheiat noua aventură a lui Mr. Bean, însă este cert faptul că privitorii s-au putut delecta cu un nou episod spumos.

Reamintim că Mr. Bean a fost surprins pentru prima data la Satu Mare la sfârșitul lunii trecute și a revenit cu un al doilea episod în urmă cu o săptămână.

2 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Da știm deja au venit cei din diaspora acasă! Parchează precum cocalari și ne dau lecții de viata, dincolo stau precum mumiile nu scot un cuvint, aici se cred mari vedete.

  2. Anonim Răspunde

    Buna încercați oprit in aceea rampa si pornit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.