PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PETIȚIE ONLINE. Semnături pentru pedepsirea copiilor ce au desfigurat un câine cu o petardă

A fost lansată o petiție online pentru pedepsirea copiilor din municipiul Satu Mare ce au desfigurat un câine cu o petardă. Petiția a fost lansată în cursul zilei de ieri, iar până în acest moment a fost semnată de câteva zeci de persoane, însă numărul este în creștere.

„Cerem pedepsirea minorilor din Satu Mare care au băgat o petardă unui maidanez în gură! Vrem ceva concret, vrem legi aplicate! Vă rog să semnați petiția privind pedepsirea minorilor din Satu Mare care au băgat o petardă unui maidanez în gură. Dacă vă pasă de aceste suflete chinuite, vă rog să semnați! Dacă vreți o schimbare, vă rog să semnați!!! Să faca puscarie unul dintre parinții fiecăruia dintre acei “copii”!”, este mesajul inițiatoarei petiției, Elena Moldovan.

Petiția poate fi consultată AICI.

Cei ce au desfigurat câinele cu o petardă sunt copii. Conform surselor PortalSM este vorba despre mai mulți copii care s-au jucat cu petarde. Se pare că aceștia, mai mult din joacă, au introdus petarda aprinsă în gura câinelui. Ei sunt minori și sunt în atenţia Poliției. Nefiind deocamdată probe clare, ei sunt doar suspecţi, nu sunt puşi sub acuzare.

Reamintim că un câine a fost operat de urgență, zilele trecute, după ce i-a fost băgată în gură o petardă aprinsă. Cazul a ajuns la Asociația Freelife, care a dus câinele de urgență la veterinar, unde a fost operat.