Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

FOTO. Câine batjocorit, operat de urgență! I-au băgat petarda aprinsă în gură

Un câine a fost operat de urgență, ieri, după ce a fost batjocorit de unul sau mai mulți sătmăreni, ce i-au băgat în gură o petardă aprinsă. Cazul a ajuns la Asociația Freelife, care a dus câinele de urgență la veterinar, unde a fost operat.

Cățelul este sterilizat și trăia pe străzi, din mila câtorva persoane ce îi ofereau mâncare și apă. Făptașul este căutat acum de cei de la Asociație, oferind recompensă pentru prinderea lui.

„Satu Mare, da.. orasul tuturor posibilitatilor! Din pacate, acesta este rezultatul PETARDELOR, a inceput “show-ul”, distractie cu petarde pe seama cainilor… Acest suflet isi ducea traiul din mila catorva persoane, care ii ofereau mâncare si apa, ba chiar e si sterilizata, dar cativa nemernici s-au gasit sa se distreze pe seama ei, si nu oricum…. ci i-au bagat petarda in gura…  sa fie siguri ca au de ce rade)… Odata o sa platiti fiecare pentru faptele voastre “marete”. Catelusa a fost dusa la Cabinet Veterinar Dr. Sabados F, str Careiului, s-au facut investigatii, film /raze X … a fost operata de urgenta, din pacate un caz nu prea placut… Momentan este sub observatie, asteptam si pentru ea o minune

SE OFERA RECOMPENSA PENTRU CINE POATE DA DETALII IN GASIREA FAPTASILOR !!!!! Inf .tel. 0746813484”, au transmis pe pagina lor de Facebook cei de la Freelife.

7 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Daca este gasit nemernicul trebuie introdus si lui in fiecare “gaura” cite o petarda ca merita pe deplin.Ca sa ne distram si noi putin…….

  2. Bahu Răspunde

    Orice pedeapsa este prea mica pentru aceasta subspecie care traieste printre noi , va rog sa il ( îi ) denuntati daca stiti cine a facut asta . Sper ca legea isi va spune cuvantul !

  3. Bahu Răspunde

    Oare daca in locul cainelui s-ar fi gasit fata in fata cu un tigru sau un leu , unde ar fi bagat petarda acest ” viteaz ” de rahat ?

  4. Săvulescu Costi Răspunde

    Asta nu poate fi numit om
    Un X fără inimă este crescut de o familie care nu i-au dat educație
    Probabil că și părinții sunt tot hahalere altfel nu se explică

  5. Keresztesi Magdalena Răspunde

    Nemernici ordinari!! Trebuie pedepsiți!!!

  6. Psiholg Răspunde

    Din păcate aceste specimene sunt viitorii criminali ai României. Toți criminalii in serie au un astfel de comportament în trecutul lor, adică cruzimea fata de animale.

  7. Neacșu Gabriela Răspunde

    Animal este cel care a putut să-și bata joc de un suflet nevinovat care iubește necondiționat! Sa ne fie rușine tuturor ca permitem sa se întâmple așa ceva!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.