PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Brandul Produs Sătmărean: Ne bucurăm că grupul producătorilor a fost refăcut. Acordăm sprijin

Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, promotoare a brandului Produs sătmărean, a reacționat după ce grupul producătorilor sătmăreni, inițiat de Marcela Papici, a fost șters din cauza unor raportări. Brandul ”Produs Sătmărean” anunță că va oferi sprijin tuturor producătorilor din noul grup.

,,Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, promotoare a brandului Produs sătmărean, are ca principal scop susținerea producătorilor locali și a produsele lor.

Astfel, noi încurajăm apariția și dezvoltarea de noi forme asociative care urmăresc același scop, fiind conștienți că singuri nu putem să ne realizăm obiectivul principal: promovarea adevăraților producători. Orice inițiativă în acest sens este lăudabilă și o vom susține.

Nu vom fi niciodată alături de cei care motivați politic sau având în spate alte interese încearcă să lovească în persoane care au inițiat acțiuni de sprijinire a producătorilor sătmăreni.

Regretăm că unul din cele 4-5 grupuri de pe Facebook care aveau ca scop promovarea producătorilor sătmăreni a fost șters, ne bucurăm că grupul va fi refăcut, ne oferim tot sprijinul pentru susținerea producătorilor din grup”.