Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Brandul Produs Sătmărean: Ne bucurăm că grupul producătorilor a fost refăcut. Acordăm sprijin

Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, promotoare a brandului Produs sătmărean, a reacționat după ce grupul producătorilor sătmăreni, inițiat de Marcela Papici, a fost șters din cauza unor raportări. Brandul ”Produs Sătmărean” anunță că va oferi sprijin tuturor producătorilor din noul grup.

,,Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, promotoare a brandului Produs sătmărean, are ca principal scop susținerea producătorilor locali și a produsele lor.

Astfel, noi încurajăm apariția și dezvoltarea de noi forme asociative care urmăresc același scop, fiind conștienți că singuri nu putem să ne realizăm obiectivul principal: promovarea adevăraților producători. Orice inițiativă în acest sens este lăudabilă și o vom susține.

Nu vom fi niciodată alături de cei care motivați politic sau având în spate alte interese încearcă să lovească în persoane care au inițiat acțiuni de sprijinire a producătorilor sătmăreni.

Regretăm că unul din cele 4-5 grupuri de pe Facebook care aveau ca scop promovarea producătorilor sătmăreni a fost șters, ne bucurăm că grupul va fi refăcut, ne oferim tot sprijinul pentru susținerea producătorilor din grup”.

7 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Buna asta, cu stersu grupului. E decat actul trei al piesei de teatru “papicioaia candidata”.

  2. Ba Răspunde

    Ideea este foarte buna ! Cei care , in mod vulgar se opun , ar pute fi ” cultivatorii ” care aduc zarzavaturi si fructe de pe alte meleaguri si umple pietele , concurenta bat-o vina .

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pariu pe-o rosie bi-locala, ca corul producatorilor o va implora pe pepicioaie sa candideze la primarie? Di dupa ce ea va plange, nu-si va refuza “copii” si se va sacrifica? Desi, ea nu-si dorea asta…nunu.

  3. Codurosu Răspunde

    Papici si primaria… mai degraba covid20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.