Ultima actualizare: azi, 12:00
Locale

Brandul Produs Sătmărean: Ne bucurăm că grupul producătorilor a fost refăcut. Acordăm sprijin

Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, promotoare a brandului Produs sătmărean, a reacționat după ce grupul producătorilor sătmăreni, inițiat de Marcela Papici, a fost șters din cauza unor raportări. Brandul ”Produs Sătmărean” anunță că va oferi sprijin tuturor producătorilor din noul grup.

,,Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, promotoare a brandului Produs sătmărean, are ca principal scop susținerea producătorilor locali și a produsele lor.

Astfel, noi încurajăm apariția și dezvoltarea de noi forme asociative care urmăresc același scop, fiind conștienți că singuri nu putem să ne realizăm obiectivul principal: promovarea adevăraților producători. Orice inițiativă în acest sens este lăudabilă și o vom susține.

Nu vom fi niciodată alături de cei care motivați politic sau având în spate alte interese încearcă să lovească în persoane care au inițiat acțiuni de sprijinire a producătorilor sătmăreni.

Regretăm că unul din cele 4-5 grupuri de pe Facebook care aveau ca scop promovarea producătorilor sătmăreni a fost șters, ne bucurăm că grupul va fi refăcut, ne oferim tot sprijinul pentru susținerea producătorilor din grup”.

7 comentarii

 1. Vulpea bi-polara Răspunde

  Buna asta, cu stersu grupului. E decat actul trei al piesei de teatru “papicioaia candidata”.

 2. Ba Răspunde

  Ideea este foarte buna ! Cei care , in mod vulgar se opun , ar pute fi ” cultivatorii ” care aduc zarzavaturi si fructe de pe alte meleaguri si umple pietele , concurenta bat-o vina .

  • Vulpea bi-polara Răspunde

   Pariu pe-o rosie bi-locala, ca corul producatorilor o va implora pe pepicioaie sa candideze la primarie? Di dupa ce ea va plange, nu-si va refuza “copii” si se va sacrifica? Desi, ea nu-si dorea asta…nunu.

 3. Codurosu Răspunde

  Papici si primaria… mai degraba covid20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Niciun caz nou de coronavirus în județul Satu Mare, în ultimele șase zile

Niciun caz nou de coronavirus nu a fost raportat de la Satu Mare, în ultimele șase zile, iar astfel, numărul...

Închide