Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Grupul Producători Sătmăreni, șters din cauza unor raportări. Vă puteți înscrie în noul grup!

Grupul Producători Sătmăreni, care a ajuns la peste 30.000 de membri, a fost dezactivat de Facebook după ce a primit mai multe raportări din partea unor persoane „bine intenționate”. Acestea au reclamat că grupul Producători Sătmăreni nu respectă standardele comunității.

Inițiatoarea grupului, Marcela Papici, a luat-o din nou de la zero, creând un nou grup cu același nume și cu același scop.

Vă puteți înscrie în noul grup AICI.

„Buna dimineata, dragi satmareni

Din pacate, raul e greu de oprit! N-am raspuns atacurilor personale si nu m-am lasat provocata de rautati si minciuni! Ce-au considerat potrivit de facut? Sa raporteze grupul Producatori Satmareni! FB a dezactivat grupul! Gestul lor il consider un atentat la toti satmarenii.

Am plans…

Mi-e greu sa cred ca exista astfel de specimene! Totul din rationamente politice! Totul din frica de competitori! Totul comandat si instrumentat politic!

Haideti sa ne refacem grupul! Invitati prietenii si spuneti-le povestea trista a unor oameni ce se pretind satmareni!”, a transmis Marcela Papici.

27 comentarii

  1. unu Răspunde

    acum serios ai plans, dar cand politicul a facut om din tine – dintr-o simpla educatoare te a facut viceprimar, apoi director de spital?? atunci nu ai plans cu salar de baban, macar nu juca teatru marcela papici ( iojiban)

    • ? Răspunde

      @unu,o fi având și ea păcatele ei,dar grupul respectiv a fost o idee bună. A oferit o alternativa la supermarket și a ajutat producători locali care altfel își vând greu marfa. Omul trebuie judecat și după lucrurile bune care le face.

    • Adi Răspunde

      Domnul dintaroş Culcean o apreciazâ mult pe madam Papici sunt de acelaşi calibru.
      Papici &Culcean un duo perfect !!!!

  2. Tudor Răspunde

    Hoațoooo! Huooooo! Hai sictir vacă încălțată!!!

  3. Cerasel Cuteanu Răspunde

    I-am tras-o la Papici!

  4. Mugurel Răspunde

    Acest grup ar trebui patronat de Consiliul județean

  5. Satmarean Răspunde

    Cum incepe cineva sa faca ceva bun pt satmareni hopa apar si contestatarii, acei care nu le convine nimic dar nici nu fac nimic concret decat sa dea din gura.

    • realist2 Răspunde

      Ideea e foarte buna, dar incompleta pentru ca sunt cateva limitari. Nu poti contesta produsele proaste. Orice site perimite sa dai un Review la un anumit produs si un comentariu. Indiferent ca e pozitiv sau negativ. Din comentariile negative se pot invata lucruri. Cum sa imbunatatatesti acel produs. Apoi, sunt curios cati au certificat de producator , certificat de calitate pentru a te putea denumii producator. Cate din veniturile realizate de acei asa zisi producatori sunt declarate la ANAF? Deci, sunt multe neclaritati ce face ca grupul sa fie suspicios. Dar repet, ideea este excelenta indiferent de la ce om vine. Chiar si puscariasii au idei bune, nu trebuie sa ii punem la pamant.

      • Robert Răspunde

        Ai dreptate! Cineva a indraznit sa spuna ca 30 de lei e cam mult pentru un kg de capsuni (era pe la inceput de sezon) iar “doamna” Papici a facut-o in toate felurile pe posibila cumparatoare, laudandu-se ulterior cat de mult si cat de greu a lucrat ea in copilarie in agricultura!

  6. varu Răspunde

    Din pacate aici nu se vede nimic la subiect decat , atac la persoana… JALNICI…

    • realist2 Răspunde

      Corect @varu ! Trebuie comentata ideea in sine, Indiferent cine o lanseaza.

  7. apropo Răspunde

    O fi fost o idee buna, insa daca a fost administrat ca si si celalalt grup, avem o problema: exemplu – doamna Papici doreste sa creeze un post prin care recomanda (complet dezinteresat si fara avantaje primite din partea respectivilor) anumiti producatori, Daca vine altcineva si este in dezacord cu recomandarea respectiva, comentariile respective sunt sterse…
    Asta se numeste dictatura

  8. satmarean Răspunde

    Avem nevoie de producători locali, de promovarea lor! Răutăți și nedreptăți au fost, sunt și vor fi. Dar este importantă calitatea produselor pe care o oferă, și mai ales respectarea normelor de igienă sanitară. Atât la fabricarea lor cât și la vânzarea lor. Dacă mergem în piețele din oraș, în oricare din ele, se încalcă grav orice regulă sanitară. Niciun producător sau vânzător nu are mască, se spune că în exterior nu e necesară, dar să-ți vorbească sau sufle cu precipitații…..deasupra alimentelor, fructelor, legumelor pe care le cumpărăm,e boală curată!!! Administrația piețelor nu face absolut nimic în acest sens. Nici cei de la direcția sanitară, nici de la protecția cumpărătorului. Dorim să ajutăm producătorii locali, nu să ne îmbolnăvim de la produsele lor.

    • Altu Răspunde

      @satmarean ,dar tu ești obsedat rău de mască și corona asta. Fă-ți un buncăr și ieși de acolo când îți voi spune eu. Până acum nu te-ai infectat,nu vorbeau cu precipitații peste marfă. Ia de la supermarket din Turcia pline de otravă că nici corona nu trăiește pe ele. Speriat ești de moarte,dar nu uita: Moartea îți zâmbește tot timpul,tu nu poți face decât să-i răspunzi,cu mască sau fără.

    • realist2 Răspunde

      Se intampla asta pentru ca toti vor profit cu investitii minime. Astia is producatorii locali din pacate. Nu mai zic de bon fiscal smd. Multe reguli sunt incalcate grav.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Pai am inteles ca, pe noul grup, papicioaia va posta in pozele cu bucatele savurate si bonu fiscal aferent. Iar fiecare producator va posta si certificatul de producator si avizul sanitar. Ca altfel…suna a incitare la evaziune, daca e so dai pe codul penal.

        • ? Răspunde

          Și care-i problema că fac evaziune,foarte bine. Statul nu face evaziune când îți ia jumătate de salariu si primești p..a în schimb. Ar trebui o grevă fiscală, privatul să nu plătească taxe, să văd apoi de unde salarii la bugetari și pensii speciale. Înainte așa ziceam și eu,dar când am văzut că statul doar fură,prefer totul la negru, așa de-al dracului.

          • CAS

            De exemplu , ar trebui sa avem posibilitatea sa alegem daca contribuim la haimanalele de la CAS sau la o firma privata de asigurari medicale .

  9. Cuțit cuțit Răspunde

    La toți cei care jigniți și aduceți acuze fără dovezi, să vă dea Dumnezeu zile multe, că să trăiți suferința durerilor pe care o să vi le dea viața.
    Habar nu aveți cum răul se întoarce inzecit impotriva celui care îl face.

    • ... Răspunde

      Am zis că nu comentez că nu mă interesează. Mulți așa ziși producători promovați în grupul ăsta sunt importatori en grossiști dovediți. Dar că madam Papici e marea salvatoare a producătorilor locali ….!!! Hai, lasă-ne! Mulți au reacția asta față de grupul creat de dânsa tocmai din cauza persoanei dânsei. Dacă e așa dezinteresată cum spune atunci ar fi puțin mai discretă (nu am zis retrasă). Dar știu că cer mult. În continuare nu mă interesează grupul. Am sursele mele din care mă aprovizionez regulat și fii sigur că nu e din supermarket.

    • Sunt Cine Sunt! Răspunde

      Foarte bine spus!Si se intoarce cu metastază pe deasupra!!!Dar multi nu stiu asta!

    • Sunt Cine Sunt Răspunde

      Foarte bine spus!Si se intoarce cu metastază pe deasupra!!!Dar multi nu stiu asta!

  10. Vlad Tepes Răspunde

    Daca vrei sa faci o treaba serioasa, mergi si o inregistrezi la OSIM nu pe “feisbuc”.

  11. sm_noname Răspunde

    Sun pro pentru acel group, astfel producatorii locali isi pot prezenta ofertele si comunica cu clientii locali.
    Cu ceea ce nu sunt de acord, sunt acele cadouri primite de doamna Papici la care si facea reclama. Daca se face fara interes, atunci nu ar trebui sa accepte nici un cadou, altfel pot aparea intrebari despre cine este acceptat sau nu de posta.

    • ... Răspunde

      Cine cunoaște pe ea ……👏👍
      În altă ordine de idei. Eu sincer nu prea mi-am găsit ce căutam și am tot căutat ceva produs care m-ar interesa. Poate am pretenții? Whatever.

  12. " ? " Răspunde

    Cum sa zici ca e foarte bine ca cineva sa faca evaziune fiscala ma maimutoiule, deaia va plangeti toti “producatorii” de 2 bani ca statu nu e bun da voi furati ca in codru. Oameni prosti cu mentalitate de 2 bani

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai cum sa le spuna un politicain oamenilor sa fie corecti? Rad aia cu dosu de el. Iar in alta ordine de idei, cum sa se multumeasca papicioaia sa revina ca menajera la spital? Prostu nu-i prost daca nu-i si fudul. Minim primar, dar parca vad ca viseaza si la jobu lui Johannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.