Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Liber la distracție! Se redeschide Aquastar Satu Mare. Care sunt tarifele

După o perioadă lungă de inactivitate avem o veste extraordinară pentru dumneavoastră, o veste așteptată de toată lumea. Da! Începând de VINERI – 19 IUNIE, în parcul acvatic Aquastar nu va mai domina cea mai apăsătoare liniște din istoria complexului, deoarece piscinele (deocamdată exterioare), toboganele și terasele vor fi umplute iar cu viață și bucurie.   

Lucrările de curățare și dezinfecție a piscinelor exterioare, a vestiarelor și a dușurilor exterioare, grupurile sanitare exterioare au ajuns la final: ,,Facem tot posibilul să le oferim celor care aleg să-și petreacă timpul liber la complexul nostru servicii de înaltă calitate”, anunță reprezentanții Aquastar.

Având în vedere faptul că pericolul transmiterii virusului este în continuare destul de ridicat, Aquastar va respecta toate regulile de igienă impuse de către Ministerul Sănătății pentru perioada stării de alertă. Conform dispozițiilor aflate în vigoare, la intrare, se va face un triaj observaţional, iar accesul clienţilor cu simptome vizibile de infecţie respiratorie va fi interzis.

Tot la intrarea în incinta complexului și bineînțeles la grupurile sanitare vor exista dispozitive cu produse biocide avizate, necesare dezinfectării mâinilor clienţilor. Se va respecta distanța de doi metri între şezlongurile care sunt utilizate de persoane din familii diferite şi, totodată, va fi păstrată distanţa de doi metri atât între clienții care nu fac parte din aceeaşi familie, cât şi de către personalul angajat.   

Nu uitați dragi clienți, începând de VINERI – 19 iunie, de la ora 9:00 Imperiul Apelor (piscinele exterioare, toboganele, terasele) îsi reia activitatea. Vă așteptăm cu drag!