PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Explozie în județ! O sătmăreancă a decedat, după ce soțul a introdus gaz într-o groapă făcută de șobolani

O explozie puternică a avut loc la o casă din județul Satu Mare, după ce un sătmărean a introdus gaz într-o groapă făcută de șobolani. Bărbatul a vrut să scape de rozătoare, însă totul s-a încheiat tragic. Gazul s-a infiltrat în incinta casei, iar când soția bărbatului a vrut să facă foc în centrală s-a produs explozia. Femeia a suferit arsuri grave și nu a mai putut fi salvată.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de duminică, 5 iulie, în localitatea Dara din județul Satu Mare. Imediat după explozie, femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare însă, din cauza rănilor grave, aceasta nu a supraviețuit. ,,A avut arsuri pe 80% din corp și arsuri la căile respiratorii”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare, Constantin Demian.

,,Un bărbat de 45 de ani, cu intenția de a scăpa de șobolani, a introdus gaz într-o groapă făcută de rozătoare în afara casei. Gazul s-ar fi infiltrat în subsolul casei, iar când soția acestuia a intenționat să facă foc în centrală s-a produs o explozie în urma căreia femeia a suferit răni grave. Din păcate, din cauza rănilor grave, femeia a decedat a doua zi la spital”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Paula Gabor.

În cauză s-a întocmit dosar penal inițial pentru vătămare corporală din culpă, iar ulterior s-a schimbat încadrarea juridică în ucidere din culpă, mai spun reprezentanții IPJ Satu Mare.