Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Explozie în județ! O sătmăreancă a decedat, după ce soțul a introdus gaz într-o groapă făcută de șobolani

O explozie puternică a avut loc la o casă din județul Satu Mare, după ce un sătmărean a introdus gaz într-o groapă făcută de șobolani. Bărbatul a vrut să scape de rozătoare, însă totul s-a încheiat tragic. Gazul s-a infiltrat în incinta casei, iar când soția bărbatului a vrut să facă foc în centrală s-a produs explozia. Femeia a suferit arsuri grave și nu a mai putut fi salvată.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de duminică, 5 iulie, în localitatea Dara din județul Satu Mare. Imediat după explozie, femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare însă, din cauza rănilor grave, aceasta nu a supraviețuit. ,,A avut arsuri pe 80% din corp și arsuri la căile respiratorii”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare, Constantin Demian.

,,Un bărbat de 45 de ani, cu intenția de a scăpa de șobolani, a introdus gaz într-o groapă făcută de rozătoare în afara casei. Gazul s-ar fi infiltrat în subsolul casei, iar când soția acestuia a intenționat să facă foc în centrală s-a produs o explozie în urma căreia femeia a suferit răni grave. Din păcate, din cauza rănilor grave, femeia a decedat a doua zi la spital”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Paula Gabor.

În cauză s-a întocmit dosar penal inițial pentru vătămare corporală din culpă, iar ulterior s-a schimbat încadrarea juridică în ucidere din culpă, mai spun reprezentanții IPJ Satu Mare.

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Ce simplu era dacă cumpăra niște otrava pentru rozătoare. Chiar dacă era riscul sa moara vreun șobolan prin găurile făcute în pereții casei și sa miroase greu,era mai simplu și mai bine decât chestia cu gazul introdus în găuri.Poate ca a fost de vina si ceva lichid bahic ingurghitat de barbatul gospodar…zic poate!Mare-i gradina Domnului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.