PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma: „E inadmisibil ce e la Socond! Am un plan pentru fiecare comună din județ”

Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare a susținut un discurs, duminică, în fața locuitorilor din comuna Socond. El a precizat că este inadmisibil ca în anul 2020 comuna să arate așa cum arată în prezent.

„E inadmisibil cum arată comuna asta, exact ca și acum 30 de ani. Absolut nimic nu s-a schimbat aici. 45 de km de drum județean din piatră și pământ. Lucrări începute în urmă cu 10 ani și abandonate. Licitații cu dedicație, falimente ale firmelor care au luat banii și au plecat. Nimeni nu plătește. Este inadmisibil”, a transmis Adrian Cozma.

VIDEO – lansarea candidatului PNL, Nicolae Cornea, în comuna Socond

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare a subliniat faptul că are un plan pentru fiecare comună din județ.

„Județul Satu Mare, după 30 de ani, nu se poate să mai rămână în condițiile în care îi astăzi. Oamenii vor lucruri simple. Credeți-mă, am un plan pentru fiecare comună din județul Satu Mare. Nu se poate așa ceva!„

Partidul Național Liberal și-a lansat, duminică, candidatul la Primăria comunei Socond. Nicolae Cornea este cel ce a intrat din partea PNL în lupta pentru câștigarea conducerii comunei începând din septembrie.

Citește și: