Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Adrian Cozma, în mijlocul sătmărenilor. Candidatul s-a deplasat în mai multe localități din județ

Adrian Cozma, candidatul PNL la președintia Consiliului Judetean Satu Mare este pregătit să răspundă întrebărilor și așteptărilor pe care le au alegătorii sătmăreni din orice partea a județului. În acest scop, în aceasta săptămână s-a deplasat în câteva localități precum Călinești, Ardud, Acîș, Socond,  Botiz, Turt, pentru a discuta direct cu cetățenii acestui județ.

Bugetul județului trebuie folosit în toate comunele nu doar în anumite părți ale județului

Acesta susține că are un plan de dezvoltare pentru fiecare comună din județul Satu Mare. Ajuns față în față cu locuitorii comunei Socond  a afirmat că “Nu s a schimbat nimic în 30 de  ani în această comună, noi trebuie să facem o schimbare, trebuie să folosim banii din bugetul județului și pentru a dezvolta acesta comună nu doar pentru comunele dintr-o anumită partea a județului, cum s a întâmplat până acum.”

Susținerea fermierilor și producătorilor locali

Candidatul PNL anunță că are un program special dedicat producătorilor locali prin care va susține și va eficientiza economia locală. Dorește amenajarea în municipiul Satu Mare a unei piețe agroalimentare moderne cu temperatură controlată , similară celor din Cluj și Oradea, unde producătorii din tot județul să își poată vinde marfa în condiții optime atât vara la 35 oC, cît și iarna la -10 oC. De asemenea Adrian Cozma a considerat că pentru a veni în sprijinul producătorilor agricoli locali trebuie amenajate obligatoriu centre de colectare și depozitarea a produselor  în zona Halmeu și Pișcolt.

Promovarea turismului local

Prezent la lansarea candidatului PNL, Balogh Tibor in comuna Acîș, Adrian Cozma a precizat că potențialul turistic al acestei comune trebuie valorificat. Ștrandul din localitate este un obiectiv turistic care trebuie serios abordat pentru a putea oferi locuitorilor județului din această zonă și nu numai, o adevărată oază de liniște și relaxare. Turul județului continuă cu localitățile Negrești Oaș, Săcășeni si Odoreu, pentru a identifica problemele din teritoriu.


Sursa: Comunicat de presă – Biroul de comunicare al candidatului Adrian Cozma

10 comentarii

  1. Ion Roman Răspunde

    Ha ha ha pănă amu unde ai fost pe alta planetă.

  2. Ofof Răspunde

    Sa il invete careva sa poarte masca corect.

  3. Tu Răspunde

    Undei calu si tinuta de huszar.

  4. c-block Răspunde

    Călărețul fără cal. Cozma ne indică sendero luminoso. Vai de capul nost’!!!

    • Bella Răspunde

      Mai corect era calaretul fara cap. Eu nu zic ca v-a curge lapte si miere, dar macar par mai responsabili si mai realisti, nu promisiuni din alea SF, cu dublari, triplari de pensii, salarii, alocatii si alte prostii. Asa cum zice Ela mai jos, poporul nu este prost si nu pune botu’ la toate aberatiile psd.

      • c-block Răspunde

        E foarte corect când am zis călărețul fără cal. Cine a mers la Centenar pe cal de aici și până la Alba Iulia? Dar e prea mare pălăria pentru el. “Călărețul fără cap” este literatură peste nivelul lui. Noi aici avem doi liberali în județ care doar au fost numiți în funcții, când era vorba de ales tot au luat bătăiță. Adică el și cu actualul prefect. Numai numiți au apucat niște funcții. Deci …..

  5. H&R Răspunde

    De acum 4 ani mucles va fi, dupa 4 ani iara apare. Asta e stafie, sau ce dracu. Dracu.

  6. Ela Răspunde

    Votati PD_L,cozma traseistule vrei sa furi cum a furat basescu pensii si salarii,ca doar ai triumfat cu fularul portocaliu mandru nealcos in perioada aia,nu ti_ar fi rusine,crezi tu cu capul ala a tau patrat ca poporul este atat de prost!!!?

  7. Bella Răspunde

    Stai blanda. Poporul nu este prost. PSD va fi pulverizat la alegeri. Si hai sa nu vorbim de funie(furat) in casa spanzuratului. Pana acuma, oare care partid a avut doi presedinti condamnati pentru coruptie?
    PS
    … si te rog sa nu te mai rastesti la noi, ca nu esti sefa noastra… fiecare voteaza cum vrea, nu ne spui tu ce si cum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.