Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Adrian Cozma: „E inadmisibil ce e la Socond! Am un plan pentru fiecare comună din județ”

Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare a susținut un discurs, duminică, în fața locuitorilor din comuna Socond. El a precizat că este inadmisibil ca în anul 2020 comuna să arate așa cum arată în prezent.

„E inadmisibil cum arată comuna asta, exact ca și acum 30 de ani. Absolut nimic nu s-a schimbat aici. 45 de km de drum județean din piatră și pământ. Lucrări începute în urmă cu 10 ani și abandonate. Licitații cu dedicație, falimente ale firmelor care au luat banii și au plecat. Nimeni nu plătește. Este inadmisibil”, a transmis Adrian Cozma.

VIDEO – lansarea candidatului PNL, Nicolae Cornea, în comuna Socond

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare a subliniat faptul că are un plan pentru fiecare comună din județ.

„Județul Satu Mare, după 30 de ani, nu se poate să mai rămână în condițiile în care îi astăzi. Oamenii vor lucruri simple. Credeți-mă, am un plan pentru fiecare comună din județul Satu Mare. Nu se poate așa ceva!„

Partidul Național Liberal și-a lansat, duminică, candidatul la Primăria comunei Socond. Nicolae Cornea este cel ce a intrat din partea PNL în lupta pentru câștigarea conducerii comunei începând din septembrie.

Citește și:

16 comentarii

  1. mihai Răspunde

    Vai de tine si planurile tare,bai figurantule si tu ai girat furtul banului public de firmele care au lucrat la aceste drumuri,ai semnat cat timp ai fost consilier judetean,gargaragiule!!!

  2. Vasi Răspunde

    Cuta, Stana, Hodisa Soconzel vai de jaca noastra.
    O comuna uitata in sec.19. Comuna cea mai inapoiata din judet.
    Intrebati-l pe fostul primar, Sava parca, unde s-au curs banii alocati pt modernizari si restu.
    Full Jamaica zona. La ora doua dupamasa, in zona, ai o senzatie, ca e apus de soare.

    • S'o Focle si S'o Crate Răspunde

      E zona cea mai “Punjabi” din judet !Daca intaplator te ratacesti prin zona,clar n-ai sanse sa ramai cu toate toalele pe tine acolo unde doresti sa ajungi.De portofel si alte de-alea ce sa mai vorbim !! Zice ca in loc.Stana un proprietar isi culegea via intr-un capat iar in celalalt capat al viei trei punjabi al “ajutau” fara pic de jena sau rusine !Asta ziua in amiaza mare,nu noaptea la lumina lunii !!Politia ??!! Da’ cine are curajul sa intre in “Punjabi” ???!!!

  3. Gicu Hugi Răspunde

    Si unde-i planul?

  4. Ion Roman Răspunde

    Povesti pentu cei care cred in basme.

  5. Eu Răspunde

    Asta planurii ,pentru fiecare comuna ??? Bai nene ce ai tras ca ne trebuie si noua ?! Ori din nastere se trage ? PNL-ul chiar nu avea unul capabil ?

  6. Dragos Răspunde

    Ai mers degeaba cu frizianul la Alba Iulia….ai un plan???…secret….gunoiule!!! stai calm…te vei face de cct.

  7. Emil Răspunde

    MINE IN PORTAL.SM PRIMA PAGINA SA ITI VEDEM PROIECTUL PE FIECARE COMUNA IN PARTE DETAILAT,SA VEDEM DE CE ESTI INSTARE FULGERULE!!!

  8. Ion Răspunde

    Unde ai stat ascuns pana acum soare mic? De ce n-ai venit mai iute sa ne rezolvi problemele din judet? Vai vai, ce mai leu paraleu! Rade lumea de tine si cu kooroo

  9. Tu Răspunde

    Te crezi Mihai Viteazu?
    Mai ai multe de facut pina ajung la glezna lui.

  10. RELU Fotomodelu Răspunde

    Baliverne electorale,la care doar prostii prostilor mai pun botul !!Insa problema cea mare este ca in Romania ponderea prostilor este intr-o continua ascensiune !!Parca le place sa fie mintiti,aburiti sau trasi pe sfoara de catre tot felul de sarlatani caraghiosi !Avem 8 candidati la functia de pres.cons.jud,care toaca bani publici exact pe degeaba,pentru ca e clar ca buna ziua ca ungurii vor avea castig de cauza.Asta pentru simplu fapt ca nu au 7 candidati precum prostii de romani !! “Alupitegus”,strimbati cantindati !!

  11. y Răspunde

    Ca să-l parafrazez pe catindatul Cosma. “Este inadmisibil” ca din patru în patru ani fel de fel de specimene politice să ne aburească cu fel de fel de promisiuni după care să le doară în bască atât de promisiuni cât și de noi, alegătorii alți patru ani. Asta până în ajun de alegeri. Apoi să vezi tu iarăși promisiuni, numai lapte&miere!!! Vezi Sillicon Valley de Satu Mare a lui Coica. Din păcate astfel de exemple se pot da și încă multe.

  12. Florin Rachitan Răspunde

    ma papagalule …mai ai tupeu sa scoti un cuvant ?????
    urca pe cal si mars pana in bucuresti !!!!!!!

  13. H&R Răspunde

    Si Ceaușescu a avut planuri mari cu satele și comunele. Vei continua?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.