PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Kereskényi Gábor și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Satu Mare

Primarul Kereskényi Gábor și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Satu Mare. Edilul-șef a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ,,progresul oraşului este evident, dar progresul necesită timp şi continuitate.”

,,Cei care au avut încredere în mine, în 2016, nu credeau că primăria va rezolva în patru ani toate problemele oraşului. Se aşteptau, însă, ca primăria să lucreze pentru oameni. Se aşteptau ca banii publici să fie bine gospodăriţi, nu risipiţi. M-am străduit să fac faţă acestor aşteptări. Au fost multe provocări, dar astăzi se poate vedea că faţa oraşului s-a schimbat în bine. N-am făcut toate lucrurile singur, ci împreună cu colegii, cu partenerii oraşului şi cu mulţi sătmăreni. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin. Spre deosebire de ceilalți candidați, noi suntem singurii care au rezultate, soluții și viziune. Progresul oraşului este evident, dar progresul necesită timp şi continuitate. Faptele fac diferența!

Satu Mare este un model de conviețuire. Oamenilor nu le pasă că pe mine mă cheamă Gábor Kereskényi, mă analizează în funcție de rezultate. Împreună dezvoltăm orașul, continuăm mai departe. Repet, ceea ce mi-au spus sătmărenii, români și maghiari care au semnat pe listele mele în număr așa de mare: Satu Mare, ține-o tot așa!” a declarat Kereskényi Gábor.