Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Kereskényi Gábor și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Satu Mare

Primarul Kereskényi Gábor și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Satu Mare. Edilul-șef a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ,,progresul oraşului este evident, dar progresul necesită timp şi continuitate.”

,,Cei care au avut încredere în mine, în 2016, nu credeau că primăria va rezolva în patru ani toate problemele oraşului. Se aşteptau, însă, ca primăria să lucreze pentru oameni. Se aşteptau ca banii publici să fie bine gospodăriţi, nu risipiţi. M-am străduit să fac faţă acestor aşteptări. Au fost multe provocări, dar astăzi se poate vedea că faţa oraşului s-a schimbat în bine. N-am făcut toate lucrurile singur, ci împreună cu colegii, cu partenerii oraşului şi cu mulţi sătmăreni. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin. Spre deosebire de ceilalți candidați, noi suntem singurii care au rezultate, soluții și viziune. Progresul oraşului este evident, dar progresul necesită timp şi continuitate. Faptele fac diferența!

Satu Mare este un model de conviețuire. Oamenilor nu le pasă că pe mine mă cheamă Gábor Kereskényi, mă analizează în funcție de rezultate. Împreună dezvoltăm orașul, continuăm mai departe. Repet, ceea ce mi-au spus sătmărenii, români și maghiari care au semnat pe listele mele în număr așa de mare: Satu Mare, ține-o tot așa!” a declarat Kereskényi Gábor.

24 comentarii

  1. mae Răspunde

    bozgorii inmputiti prima data se scrie romaneste,si apoi in maghiara daca vreti rusine sa va fie ………cu toata echipa voasta cu tot mars

  2. mae Răspunde

    ma stric de cap cind vad ce se intimpla

  3. baban Răspunde

    Orice ai zice asta e smecher.Si daca face magarii,sau prefera numai o anumita categorie de oameni..dar dā si la popor o felie din paine. Romanu’ hapsan ,se crede si smecher…face magarii fara sa dea si la popor o coaja macar. Acum e randul poporului sa le dea la muiie la toti hapsanii.
    Sunt roman .

  4. Opinie Răspunde

    Alegerile pt primar sunt rezolvate.

  5. Alin Crisan Răspunde

    Felicitari pentru primul mandat si succes in al doilea!

  6. Pista Răspunde

    Faine viraguri ai fasi gobi baci!duci la comisie sa voteze cu tine!?

  7. Feri Răspunde

    Un mesaj de la un BOZGOR către “PEVECISTĂPÂNI” care stați la pândă să apară câte o știre legată de unguri, ca să puteți scuipa sânge, să aruncați cu noroi, și să ne trimiteți ba în Asia, ba în Ungaria:
    Eu am învățat limba română la școală, n-am supt-o cu laptele matern ca voi. Încerc s-o respect și în scris și în vorbă, chiar mă pasionează. Însă ceea văd la majoritatea dintre voi, nu este altceva decât violarea limbii voastre materne. Pe lângă greșelile gramaticale ORDINARE, 95% dintre voi nu folosesc literele diacritice. Știți alea obscure “ăâîșț”, care sunt mai greu de găsit pe tastatură. Eu așa am învățat, că astea nu sunt opționale în limba română, dacă voi știți altfel, îmi cer scuze.
    Totuși, între două comentarii ranchiunoase ia mai faceți voi un efort, și învățați, unde se găsesc aceste litere pe tastatură, și folosiți-le cu încredere, că sunt numai 5 bucăți, nu o sumedenie ca în limba noastră “sucită”, cum ziceți voi.

    O zi bună tuturor, și spor la învățarea limbii române!

  8. Feri Răspunde

    comentariului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.