PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Reacția Spitalului Județean, după ce o mămică a spus că fetița sa e internată fără diagnostic

Conducerea Spitalului Județean Satu Mare a transmis un comunicat de presă prin care face precizări în cazul sătmărencei care a declarat că fetița sa e internată de o săptămână fără diagnostic. Mai mult, femeia a adus acuzații la adresa unor asistente.

Redăm integral poziția Spitalului Județean Satu Mare:

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare s-a autosesizat după apariția articolelor și va verifica aspectele semnalate. După verificarea celor semnalate, SJU SM va transmite un punct de vedere.

Menționăm că pe perioada internării, persoana în cauză nu s-a adresat conducerii secției de Pediatrie, medicului șef, respectiv asistentei șefe, pentru a aduce la cunoștință aspectele mai sus menționate.

Mai menționăm că mama și copilul nu sunt internați pe secția de Chirurgie Pediatrică ci pe paturile de care aparțin secției de Boli Infecțioase copii, paturi aflate în acest moment, din cauza pandemiei, în locația I Spitalului Județean.

Pe această cale, pentru a îmbunătăți calitatea actului medical,  rugăm pacienții, pe aparținătorii lor, să sesizeze conducerea Spitalului Județean,  în scris sau verbal, despre orice situații neplăcute, incidente etc, cu care s-au confruntat pe perioada spitalizării sau a prezenței lor într-unul din cabinetele din Ambulatoriul de Specialitate.

CITEȘTE ȘI: