Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Internată la Pediatrie cu fetița, o mămică din Satu Mare se revoltă: De o săptămână, fără diagnostic!

O sătmăreancă aduce critici la adresa Spitalului Județean, în special la adresa personalului medical (asistente, infirmiere). Femeia spune că fetița ei este internată de o săptămână pe Secția de Pediatrie, însă nu i s-a comunicat niciun diagnostic, iar asistentele, spune femeia, prezintă o atitudine de superioritate și se comportă mai mult decât necorespunzător.

Redăm, integral, mărturia sătmărencei:

,,În data de 06.08.2020 m-am prezentat la urgentă cu fetița și in urma consultației efectuate s-a constatat ca fetița necesita internare la spital, secția Pediatrie. Astfel ca din data de 06.08.2020 pana in prezent sunt internata cu fetița la Spitalul Județean Satu Mare secția Pediatrie Chirurgie Infantila. Țin sa precizez ca pana în prezent nu mi s-a comunicat diagnosticul fetei, nici alte detalii la tratamentul care i se administrează.

Mai mult decât atât doamnele asistente și infirmierele au o atitudine necorespunzătoare atât fata de mine cât și de fetița (ex:asistenta către fetiță: ,,dacă nu stai cuminte să îti iau sânge, ai o venă la gât şi am să îti iau de acolo”, nu sunt în stare să pună o branulă cheamă colege de pe altă sectie, îmi spun în față că dacă branula nu va merge ele nu o să ii pună alta. Menționez faptul că sunt internată întru-un salon cu 6 paturi doar eu şi fetiţa, iar infirmiera mi-a zis că eu dorm în alt pat şi nu am voie ceea ce nu este adevarat. Dacă asistentele care sunt de garda peste noapte si-ar face treaba sa vina sa verifice copiii ar vedea unde dorm si daca as fi dormit in alt pat care este problema pentru ca platesc spitalizarea. Ele închid usa, stau la tv, pe telefon, mănânca seminte si dorm, mi s-a spus în faţa ca daca as sti eu cum sunt tratate si altele decat mine).

Consider ca angajații spitalului ar trebui sa aibă o atitudine fata de pacienți pentru ca aceștia nu merg la spital de plictiseala sau pentru relaxare. Totodată având în vedere salariile lor sunt destul de bune din sănătate, acestea nu se reflecta în activitatea desfășurată și interesul manifestat.”

13 comentarii

  1. obiectiv Răspunde

    De cand au salarii mai mari ca un colonel asistententii medicali au devenit arogante sau aroganti!!! Asa se intampla cand li se dau prea multe drepturi, pretentiile pentru servicii prestate nu mai sunt asa mici ca inainte, o cutie de cafea, de ciocolata, un buchet de flori sunt mizilicuri, fara 200 sau 300 de euro nici nu discuta cu nimeni!! A crescut inflatia sa marit si tarifele la spaga!!!🤣🤣🤣

  2. Altu Răspunde

    Spui: sistemul sanitar românesc și tragi apa. Atât valorează,iar oamenii care lucrează în sistem nici atât. Numai salariile sunt de ei. Și să te mai miri ce se întâmplă cu Covid. Hai guvernule, mai da-le ceva sporuri, că merită.

  3. Ioana Răspunde

    Din păcate așa este ,nu doar pe pediatrie pe tot spitalul si la urgente,din toți medici asistente infirmieră sasă spun că cam 10 la sută care sunt ok restul jale,mai ales cand vezi cate o infirmieră nouă da cu nasu pe sus zici că ea e doctoriţa s-au asistenta ,si comandă bolnavi și țipă la bolnav ca la o cârpă ,asistente la fel zici ca ele au inventat perfuziile si seringile vai de capul nostru sa ajungem in spital,păcat ca din păcate există anumiți angajați care se cred foarte presus sau mai presus ca si un bolnav

    • Mirare Răspunde

      O sapptamana din cate zile e facuta?
      In timpul acesta a si venit acasa cu diagnosticul precizat si recomandarile de tratament!…..
      Mamica aceadta nu simte in sufletul ei ar trebui sa si ceara scuze macar de la o persoana???

  4. MEDIC Răspunde

    MAI DATI SI NUME ..CA SA LE FIE RUSINE..AVETI DREPTATE ASISTENTELE SUNT DE TOATA JENA, NICI MACAR O INJECTIE IN VENA NU STIU SA FACA..DACA NU PRIMESC CEVA,ESTI INVIZIBIL PT ELE..

  5. ? Răspunde

    Majoritatea asistentelor sunt făcute la apelul bocancului. Plătești taxa la fabricile de asistente și după 3 ani ai o diplomă,nu știință. Iar la ce salarii sunt acum, multă lume se vrea asistent chiar dacă nu are deloc înclinație și aptitudini

  6. anonymus Răspunde

    Mărirea salariile în sistemul sanitar nu a schimbat mentalitatea cadrelor medicale, au rămas în continuare cu aceleași obiceiuri, numai că tarifele la șpagă au crescut cât și aroganța lor, atâta tot!!!

  7. Vlad Tepes Răspunde

    …si pe astia sa-i numesti “eroi in halate albe” ?!
    Nu stiu la ce dracu le-au marit salariile !
    Doamne fereste sa te imbolnavesti in ziua de azi de alta boala decit Covid.
    Esti fiul ploii .
    Ar ttebui plingeri penale concrete impotriva acelora care dispretuiesc bolnavul in loc sa-l trateze de boala.
    Da , astazi asistam la inceputul unei dictaturi a medicilor.
    Am spus intotdeauna ca exista doua categorii de oameni care nu raspund in fata legii pentru faptele lor: judecatorii si procurorii.
    Ei, uite ca a aparut si a treia categorie: medicii.
    Un medic poate sa omoare un om, chiar prin inactiune adecvata, ca nu raspunde…
    Trist !

  8. Pipo Răspunde

    Votați PNL că va fi bine!

  9. Sstetoscoapele jos Răspunde

    DUPA CAT SUNT DE INJURATI MEDICII EU CRED CA TOTI DACA AR PARASI SISTEMUL .sa se trateze fiecare bolnav singur sa se opereze de unul singur ..nu ar mai fi atatea injuraturi pe lume!
    Sunt si ei oameni sub imperiul injuraturilor ,al agresivitatilor nu pot trata ,nu pot gandi medical!

  10. Observator Răspunde

    Mama copilei stie despre diagnostic si tratament ,a si fost informata zilnic,dovada ca in fiecare zi pomenea numele bolii si a tratamentului !De ce nesinceritatea aceasta?

  11. Bun simt Răspunde

    O CERERE DE SCUZE IN PUBLIC PENTRU LIPSA DE SINCERITATE?I
    IN ANGLIA SE INREGISTREAZA FIECARE CUVANT AL PACIENTULUI SI BOLNAVULUI ,NU DOAR UNILATERAL ,NU INREGISTRAM CU TELEFONUL PE ASCUNS DUPA CE FACEM CIRC …OPRIMAND PERSOANELE CARE MUNCESC 30 DE ORE CONTINU!

  12. Adina Răspunde

    Imi pare rau pentru ce ati pățit în spital, da am fost si eu internată cu fiul meu la mai multe spitale si mi se părea că infirmierele sunt mai destepte decât doctorii.Nu stiu ce pregătire aveti , dar as dori sa cinstientizati faptul că noi mamele nu cunoaștem toate tehnicile medicale.Cand fiul meu avea câțiva anișori am fost internați la Timișoara și pentru că a avut diaree și a fost deshidratat i s a pus branula în vena jugulara de la gât și în cap.Va inteleg supărarea si eu am fost deranjata de atitudinea personalului medical, dar și eu ” am sărit calul ” uneori.Important este ca am fost externati sănătoși. Sanatate multa tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.