PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Kereskényi promite că se va rezolva problema pasajelor inundate: ,,Am făcut rost de finanțare’’

Problema străzilor sau a pasajelor inundate de ploi este una cunoscută în municipiul Satu Mare. După inundațiile ce au avut loc la mijlocul săptămânii trecute în pasajele de pe Botizului și Soarelui, precum și în alte zone din oraș, primarul Kereskényi Gábor anunță că aceste probleme vor deveni istorie, datorită unui proiect important câștigat de Apaserv.

,,Apaserv Satu Mare a câștigat cel mai mare proiect din istoria județului pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare! În cadrul proiectului municipiul va beneficia de investiții importante ce vor rezolva probleme vechi ale orașului!”, spune primarul.

Kereskényi a mai precizat că este vorba despre o lucrare foarte complicată, însă această problemă trebuie până la urmă rezolvată.

,,Știm foarte bine că dezvoltarea necesită și curaj. Trebuie să ne apucăm și de această investiție, am făcut rost de finanțare și deja suntem în faza de obținere a avizului pentru subtraversarea căii ferate de pe strada Rosetti, deci vom rezolva și acest lucru, ca să nu zică unii că de ce se tot umple pasajele de 30-40 de ani”, a declarat edilul-șef al municipiului Satu Mare.