Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

VIDEO. Kereskényi promite că se va rezolva problema pasajelor inundate: ,,Am făcut rost de finanțare’’

Problema străzilor sau a pasajelor inundate de ploi este una cunoscută în municipiul Satu Mare. După inundațiile ce au avut loc la mijlocul săptămânii trecute în pasajele de pe Botizului și Soarelui, precum și în alte zone din oraș, primarul Kereskényi Gábor anunță că aceste probleme vor deveni istorie, datorită unui proiect important câștigat de Apaserv.

,,Apaserv Satu Mare a câștigat cel mai mare proiect din istoria județului pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare! În cadrul proiectului municipiul va beneficia de investiții importante ce vor rezolva probleme vechi ale orașului!”, spune primarul.

Kereskényi a mai precizat că este vorba despre o lucrare foarte complicată, însă această problemă trebuie până la urmă rezolvată.

,,Știm foarte bine că dezvoltarea necesită și curaj. Trebuie să ne apucăm și de această investiție, am făcut rost de finanțare și deja suntem în faza de obținere a avizului pentru subtraversarea căii ferate de pe strada Rosetti, deci vom rezolva și acest lucru, ca să nu zică unii că de ce se tot umple pasajele de 30-40 de ani”, a declarat edilul-șef al municipiului Satu Mare.

20 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    si in ultimii patru ani ,cine o fost primar ? de ce nu au facut rost de finantare , fix pix

  2. 😂😂😂Bika😂😂😂 Răspunde

    Si înainte câti primsri au fost si tot asa a rãmas. Ãsta mãcar se apucã de problemele vechi si reactioneazã ferm. (tot e mai bine mai târziu decâ nici1datã)

  3. s Răspunde

    A făcut rost de finantare?A discutat la Fehergyarmat cu ucrainienii sau raketii?Asta e dus rău!Sau ii trimite amanta din Busteni ?

  4. papirzsacsko Răspunde

    da esti rau….C cati au fost la carma satmarului o sa vina caica si o sa promita tot ,toate blocurile sun izolate mai putin cabinetele lui, o sa aduca bani de la rusi rusine ,

  5. Tu Răspunde

    A primit bani de la Victor.

    • una Răspunde

      De la care Victor ??? (Orban Victor). Ai impresia că ungurii bagă banii în canalizările din Satu Mare ???.

  6. Satmarean Răspunde

    Domnule primar Kereskenyi Gabor vă rugăm insistent să urgentați schimbarea canalizării de pe strada C.A. Rosetti, de fiecare dată când plouă torențial ni se umple curțile, ne inundă casele, nu se mai poate așa ceva. Refulează efectiv apa din canalizări și intră în case.

  7. Istvan Răspunde

    Pe lângă faptul că pe strada C.A. Rosetti este un trafic infernal , nici Apaserv nu curăță periodic canalizarea, cum se făcea cu ani în urmă, acum se înfundă des și la o ploaie mai mare apa refulează din canalizări, debitul este prevazut pentru anii 70-80 când clima era normală și nu ploua torențial !!!

  8. c4s Răspunde

    Da finantarea a vazut-o e adevarat!!!
    Toti satmarenii platesc la apaserv cu 10bani in plus la mc de apa si 10 bani la mc de canal.
    Usor se obtine finantarea.
    Daca nu credeti iutati-va pe cele mai recente facuri.

    • Jan Răspunde

      Iar o scumpit escrocii apa???.

    • Una Răspunde

      S-a tot lăudat Leitner Ioan că va face mari minuni în Satu Mare cu canalizarea și trebuie neapărat scumpită apa, că nu știu ce proiecte a realizat , i-a prostit și fraierit pe sătmăreni !!!

      • Satmarean Răspunde

        Ar trebui luat la rost ce a realizat cu fondurile europene pe care s-a lăudat cu Primăria că le-a obținut !!

  9. Muresan Răspunde

    Oricum e foarte scumpă apa la Satu Mare, platesti 7 lei treizeci de bani pentru un metru cub și canalizare 3 lei ca să-ți refuleze la o ploaie mai serioasă !!!. Fain, n-am ce zice, fără cuvinte, apoi de serviciile prestate de Apaserv de toată jena, de dispeceri să nici nu mai vorbesc, vorbesc cu omul când îi sună ca și cu un ultim om, vin peste două- trei zile la o intervenție, iar la ultima ploaie de joi efectiv au închis telefoanele. RUȘINE APASERV !!!. Când schimbă câte un capac la un canal bate precum un clopot în turnul bisericii când trec mașinile peste el.

  10. x-ulescu Răspunde

    dar nu era vorba ca lucrarile din zona burdea , unde a fost inchisa circulatia ,ca sa faca nu stiu ce in subteran, vor face sa nu se mai inunde pasajul din soarelui ?…care e treaba ? bani dati degeaba ?

    • ... Răspunde

      De cand cu lucrarea proaspat facuta canalizarea merge mai rau decat inainte. Dar cine sunt eu ca sa pun la indoiala parerea specialistilor lui peste prajit? Dupa ploaia asta faina care a fost saptamana trecuta era balta pe colt intre Basarabiei si Goga intre biserici de nu numai!!! Atentie, pana acum nu a fost niciodata!

      • ... Răspunde

        poate sa treaca primaria , lucrarea asta la realizari cu care sa se laude ? banii au fost dati , rezultate ??

  11. peda gogu Răspunde

    Deci se va aduna apa si in pasaju de pe Rosetti

  12. realitatea Răspunde

    Să-mi explice cineva cum va rezolva evacuarea apelor meteorice din pasajul de la Soarelui sau de pe Botizului (H.Coandă) subtraversarea căii ferate pe Rosetti. Această lucrare preconizată la canalizare va combate și covidul și încălzirea globală?

  13. anonymus Răspunde

    da, sigur va iniția cursuri pentru înot domnul primar Kerkenyi!!!

  14. Satmarean Răspunde

    Domnule primar. De câteva zile se decupează în centrul nou pt a se repara.. A fost scos asfaltul pe o mare porțiune. E o rusine cum se lucrează. Cetățenii ca sa iasa din blocuri trebuie să-și riște integritatea făcând echilibristică peste săpături. Nici unde nu s-a pus o pasarelă, un poșetă, ceva. Vin oameni batrani, femei cu cărucioare, handicapați. Cum vreti sa treaca ????? Va rog veniti si vedeți. Sa le fie rusine celor care fac lucrarea. Nici noi cei sănătoși nu putem trece cum trebuie. Si vor fi plătiți pt aceste lucrări din banii nostri, ai satmarenilor, iar dumneavoastra va veti lauda in campanie cu aceste lucrări. E o nesimțire si o lipsă de respect față de cei ce sunt obligați să treacă prin aceste locuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.