Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO/VIDEO. Satu Mare, sub apă! Zeci de mașini stricate, camioane blocate și străzi inundate

O ploaie puternică a inundat, în această după-masă, miercuri, 19 august, mai multe străzi din municipiul Satu Mare, iar şoferii au fost nevoiţi să oprească maşinile sau să înainteze cu atenţie, din cauza nivelului crescut al apelor. Pe strada Energiei și Platanului ploaia a făcut cu adevărat ravagii.

Din imaginile trimise de cititorii PortalSM reiese că străzile Energiei și Platanului au fost printre cele mai afectate de ploile abundente de astăzi. Potrivit oamenilor din zonă, zeci de mașini s-au defectat, iar mai multe camioane au rămas blocate.

De asemenea, din cauza nivelului crescut al apelor, mai multe autoturisme s-au refugiat din calea apelor în curțile societăților comerciale din zonă.

CITEȘTE ȘI:

16 comentarii

  1. Apa Canal Răspunde

    Mica Venetie! Unde ii polgarmesteru?

    • h Auleu Maica Răspunde

      A plouat mult intradevar , și ca peste tot , nu doar la noi sant probleme cu canalizarea ..
      Fața de alte zone, am scapat ușor …Domnule primar..de ce a plouat așa de mult…?

  2. Cetatean Răspunde

    Cine primește BANI ca să curețe canalele???? APASERV! Iată unde sînt banii sătmărenilor!

  3. Gyuri Răspunde

    O problemă asemănătoare a fost si la început de mandat al actualului primar.
    Deci o să votați tot împrăștiat.
    Care cu cine.
    Și o să vă plângeți următorii 4 ani.
    Nu vreți să renunțați la cei care conduc destinele țării de 75 de ani.
    Poate încercați ceva nou, de această dată.
    Până atunci, “fir întins!” și după 27 septembrie, tradiționalul “să v-o tragă la fund!”

  4. Satmarean Răspunde

    Coica e de vină :)))))

  5. Crăciun Ghiuri Răspunde

    Sunt foarte curios ca pentru acest aspect dar mai ales pentru interventia nefericita si se pare esuata la canalizarea de pe Goga de anul trecut va raspunde cineva? Cel putin pecuniar? Pentru ca se pare ca aceasta canalizare a fost mai mult distrusa. Tot orasul este blocat de ore bune. Ca pana acum niciodata!
    Administratorul strazilor este Primaria. Proprietarii masinilor stricate ar trebui sa actioneze in judecata Primaria. Ar trebui. Dar traim in Romania. La o adica dupa ani de cercetari ne-am putea trezi cu o “fapta nu exista”. De fapt poate vom afla ca nici nu a plouat.😱😥😪

  6. Y Răspunde

    Satmareni puturosi, adică leneși, dacă plouă să vină primarul, dacă ninge să vină primarul. Ia mai puneti mână pe lopeti și găleți nu stați la bere și pariuri sportive.

    • x-ulescu Răspunde

      voi sa-l votati … ca dupa aia nu are nevoie de voi…ia treceti la galeti si lopeti ca de aia platiti impozit si taxe

    • X Răspunde

      Hai Sambata sapam o fosa, cumparam pompe si le montam la pasaje!!! Tu pui banii, eu arat cu degetul. Te bagi, igrec?

  7. Nimeni Răspunde

    Evident ca a plouat enorm, evident ca a facut deranj cateva ore, ca unele masini au fost afectate, insa sa vina de nicaieri, pe timp de vara, o cantitatea atat de indestulatoare de apa dulce si sa vezi numai aspectele negative mi se pare prea mult. Oare este rau ca a curatat atmosfera de praf si alte componente poluante? Este rau ca a spalat strazile, trotuarele, acoperisurile caselor si blocurilor, ca a mai diluat apa infecta din Somes? Sa fim suparati ca porumbul a primit apa in cantitati mari exact cand a avut mai mare nevoie? Ne deranjeaza faptul ca in loc de o atmosfera sufocanta avem una suportabila si respirabila? Si cate si mai cate plusuri nu s-ar putea adauga. Apa este apa si atunci cand prisoseste ocupa partea de jos a spatiului, nu e ea de vina ca de zeci de ani nu s-a gasit un primar sa rezolve pasajele de pe arterele principale ale urbei. Sa ne fie rusine la toti cetatenii municipiului pentru lucrul acesta, majoritatii ca nu a cerut primarului acest lucru si primarului ca nu se ocupa de problemele delicate ale orasului, oricare ar fi partidul din care provine.

  8. Satmarean Răspunde

    Apaserv-ul este de vină !!!. Și trebuue acțio ați în judecată. Nu au schimbat canalizarea nici pe str. C.A. Rosetti, nu curăță canalizările, cum se făcea mai demult, rețelele de canalizare sunt vechi !!!

  9. Satmarean Răspunde

    Nici măcar nu au răspuns la telefon !!!.. Ei știu faptul că sunt depășiți de situație de foarte multe situații !!!. Jenant și RUȘINE !!!. Trebuue să fie dat în judecată Apaserv-ul !!!. Nu se mai poate !!!

  10. satmarean Răspunde

    lasa ca au avut pompierii de lucru

  11. Satu Mare Răspunde

    Alooo… candidații de pe toate afișele electorale, ce zice fiecare, cum se laudă, no ăsta-i Satu Mare păstorit de politicienii lui pește stricat !!!

    • Contracandidat Răspunde

      Da. Aștept cu nerăbdare reacția unora că dacă va fi el polgarmeșter sau prezident la județ, na maid atuncea așe ceva domne’ nișiodată nu va mai fi! Cu promisiuni e plin padlașu’!
      Ce am constatat cu stupoare e că în subconștient candidații recunosc că orașul/județul e beteag: dr. Rațiu, dr. Coica, dr. Albu, dr. Roca. Deci e jale mare. Dar tot e un pas înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.