PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

#MasterPlan pentru Satu Mare / Update: întâlnire PMP – PSD

După discuțiile cu reprezentanții PNR pe tema Master Planului, candidatul PMP pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, s-a întâlnit ieri și cu reprezentanții PSD pentru Consiliul Local.

,,Aseară am avut o întâlnire extrem de constructivă referitoare la #MasterPlan, cu reprezentanții #PSD pentru Consiliul Local: Ciprian Crăciun, Manuela Rogoz și Călin Durla. Direcțiile identificate de ei sunt: digitalizarea serviciilor publice, creșterea calității vieții (tineret, sport, divertisment), educație – modernizarea și renovarea instituțiilor de învățământ, implicarea accentuată a Primăriei în proiecte de protecție socială (vârstnici, persoane cu dizabilități).

Am fost însoțit, la rândul meu, de colegii din PMP – George Hotca și Florian Neagu. Mă bucur că am avut ocazia să dezbatem împreună prioritățile și problemele municipiului nostru. Până acum am avut discutii cu PNR.  Urmează întâlnirile cu ProRomânia, ALDE și PCM. În continuare PNL și USR+ nu manifestă interes pentru unitate politică pe tema Master Planului”, a declarat Mihai Huzău.